Cargo Specials logo

Expeditiebedrijf

Bent u op zoek naar een expeditiebedrijf voor het transporteren van goederen per luchtvracht, zeevracht of wegtransport? Cargo Specials is de transportpartner waarbij snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij kunnen zowel nationaal als internationaal transporteren. Als expediteur regelen wij uw zending van A tot Z. Alle administratieve handelingen zoals douanepapieren en transportdocumenten worden door ons geregeld.

Expeditiebedrijf Cargo Specials

Cargo Specials heeft jarenlange ervaring in het verzenden van vrachten via luchtvracht en zeevracht. Ook wegtransport komt dagelijks voor. Wij zorgen ervoor dat zendingen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming afgeleverd worden. Zowel internationaal als nationaal kunnen wij onze transportdienstverlening aanbieden. Door ons wereldwijde netwerk aan agenten en transportpartners kunnen wij een volledige dienstverlening aanbieden als het gaat om transport. Voor transport op maat is expeditiebedrijf Cargo Specials de aangewezen partner. Ook voor spoedzendingen en grote- of zware zendingen bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres. Als expediteur zijn wij gespecialiseerd in:

  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Wegtransport
  • Koeriersdiensten

Luchtvracht expediteur

Luchtvracht expediteur Cargo SpecialsAls luchtvracht expediteur zijn wij in staat om vracht per vliegtuig te vervoeren. Luchtvracht transport is één van de snelste wijze van transport. Hierdoor is uw zending snel op de plaats van bestemming. Wij hebben ervaring met het verzorgen van luchtvracht zendingen over de hele wereld. Of het nu gaat om luchtvracht naar China, Amerika, de Verenigde Arabische Emiraten of Suriname. Wij kunnen uw pallet of zending overal afleveren.

Wij kunnen naar alle luchthavens transporteren met een gehuurd vrachtvliegtuig. Het is mogelijk om de zending door de ontvanger af te laten halen op het vliegveld (airport-to-airport). Echter is het ook mogelijk om uw luchtvracht zending te combineren met wegtransport (door-to-door). In dat geval wordt uw zending door een vrachtwagen verder vervoerd naar de plaats van bestemming. Wij zorgen ervoor dat beide vervoersmethodes naadloos op elkaar aansluiten en dat alle documentatie in orde is. Luchtvracht transport via Cargo Specials kent weinig beperkingen. Wanneer de zending aan de wetgeving voldoet kunnen wij zorg dragen voor het transport. Kenmerken van onze luchttransport zijn de snelle transittijden, betrouwbaarheid en veiligheid. Daarnaast hanteren zij zeer scherpe tarieven.

Voor vragen over luchtvracht, al dan niet in combinatie met wegtransport, kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.

Zeevracht transport

Expeditiebedrijf voor zeevracht

Bij Cargo Specials is het tevens mogelijk om uw zending per boot te versturen. Wij zijn een ervaren zeevracht expediteur met een wereldwijd netwerk op vrijwel alle denkbare havens. De voordelen van zeevracht zijn de lage kosten ten opzichte van andere vervoersmethodes. Echter is een zending per vrachtschip normaliter iets langer onderweg.

Bij het verschepen van goederen gelden er over het algemeen twee soorten transport. Voor kleine zendingen is Less Container Load een ideale optie. Hierbij worden uw goederen samen met andere zendingen in één container vervoerd. Hierdoor hoeft u geen hele zeecontainer zelf te huren en te betalen waardoor onnodige kosten bespaart blijven. Heeft u een grote of zwarte zending die u per zeevracht wilt transporteren? Dan leent het Full Container Load principe het beste voor uw zending. Ook zeevracht kan indien gewenst met vervoer over de weg worden gecombineerd. Het is mogelijk om een zeecontainer per trein of trailer verder te vervoeren naar de plaats van bestemming.

Bent u benieuwd welke transportwijze voor u het voordeligst is? Of wilt u meer weten over zeevracht transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Goederen vervoeren met wegtransport

Wegtransport en koeriersdienstenHeeft u een zending die binnen Europa afgeleverd dient te worden. Als expeditiebedrijf kunnen wij tevens wegtransport voor u verzorgen. Hierbij worden uw goederen met een vrachtwagen vervoerd. Populaire bestemmingen met wegtransport zijn onder andere Duitsland, Spanje en Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland). Door ons internationale netwerk aan vervoerders kunnen wij wegtransport tevens combineren met luchttransport of zeevracht. Uw zending wordt per truck met trailer of aanhanger over de weg verder vervoerd. De aankomsttijden van wegtransport zijn onder andere afhankelijk van de afstand en de in- en uitklaring van uw goederen.

Zoals u van een ervaren expeditiebedrijf mag verwachten hebben wij ervaring met zowel dedicated als groupage transporten. In het laatste geval wordt uw zending gecombineerd met zendingen van andere opdrachtgevers. Door collectief transport in te kopen zijn de transportkosten aanzienlijk lager. Groupage transporten zijn mogelijk naar vrijwel alle landen.

Sneltransport per koerier

Naast internationaal wegtransport biedt Cargo Specials tevens betrouwbare koeriersdiensten aan. Wanneer een vracht of pakket in een korte tijd op de eindbestemming dient te zijn dan is transport per koerier is de meeste gevallen de beste keuze. Ook voor spoedritten en beveiligd transport (TAPA) kunnen wij u van dienst zijn. Door onze koeriersdiensten kunnen wij snel bijspringen in uw logistieke proces. Onze gecertificeerde chauffeurs kunnen uw zendingen met een bestelbus snel bezorgen.

Meer weten over de transportdiensten van expeditiebedrijf Cargo Specials?

Wilt u meer weten over de transportdiensten van expeditiebedrijf Cargo Specials? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ons team informeert u graag over de mogelijkheden omtrent luchtvracht, zeevracht of wegtransport. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de aantrekkelijke prijzen en het persoonlijke contact. Op basis van de volumes, afmetingen en gewicht kunnen wij de transportkosten voor u berekenen. Normaliter ontvangt u binnen één dag een offerte. Heeft u een spoedtransport? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via via 085 – 877 0066 of per e-mail op info@cargospecials.com. Als ervaren expeditiebedrijf zijn wij u graag van dienst.