Cargo Specials logo

Special Services

Bij Cargo Specials bieden wij uitzonderlijke Special Services aan op het gebied van luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat uw gespecialiseerde zendingen veilig, snel en efficiënt hun bestemming bereiken, waar ook ter wereld.

Covid-19 vaccine preserved at very low temperature with steam of dry ice - new normal concept

Droogijs transport

Droogijs is onmisbaar bij het transport van bederfelijke en medische producten over grote afstanden, dankzij zijn vermogen om stabiele, extreem lage temperaturen te handhaven. Cargo Specials biedt veilige, snelle en wereldwijde luchtvracht oplossingen met droogijs, waarbij we zorgen voor strikte naleving van veiligheidsprotocollen en volledige administratieve afhandeling.

Close-up detail view of cargo cart trolley full with commercial parcels against turboprop cargo

Dangerous Goods

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor het vervoer van gevaarlijke goederen? Bij Cargo Specials bieden wij veilige en betrouwbare transportoplossingen via weg, lucht of zee, volledig conform EU- en internationale regelgeving. Met een uitgebreid netwerk verzorgen we wereldwijd transport met zorgvuldige verpakking, correcte labeling en nauwkeurige documentatie.

Driver checking shipment list while loading packages into a truck.

Groupage transport

Wilt u voordelig goederen vervoeren in Europa? Bij Cargo Specials bieden we groupage transport aan, waarbij uw zending wordt gecombineerd met die van andere opdrachtgevers om op transportkosten te besparen. Dankzij ons uitgebreide distributienetwerk leveren we uw vracht in elk Europees land, ongeacht het soort goederen. 

Onze luchtvrachtdiensten worden samengesteld om aan al uw urgente transportbehoeften te voldoen, vooral wanneer het aankomt op gespecialiseerde zendingen. Wij bieden specifieke services zoals:

  • Droogijs Zendingen: Voor goederen die constante, extreem lage temperaturen vereisen, zoals farmaceutische producten en bederfelijke levensmiddelen. Wij zorgen voor de juiste verpakking en behandeling om de integriteit van uw goederen te waarborgen. Onze expertise in het omgaan met droogijs zorgt ervoor dat uw zendingen veilig en op de juiste temperatuur hun bestemming bereiken.

  • Medische Zendingen: Of het nu gaat om medicijnen, laboratoriummonsters of medische apparatuur, wij begrijpen de kritieke aard van medische zendingen. Wij zorgen voor temperatuurgecontroleerde transportmiddelen en snelle levering om de kwaliteit en veiligheid van uw medische producten te garanderen.

  • Bloedzendingen: Bij het vervoeren van bloed en bloedproducten is snelheid en zorgvuldige behandeling van het grootste belang. Onze gespecialiseerde diensten zorgen voor een gecontroleerde omgeving en een betrouwbare, snelle levering om de veiligheid en werkzaamheid van de bloedproducten te behouden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over een bijzonder transport? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bellen naar 085 – 877 0066. Wij vertellen u graag meer over onze diensten.