Cargo Specials logo

Luchtvracht VAE

Bent u opzoek naar een betrouwbare expediteur die ervoor zorgt dat uw goederen snel en veilig geleverd worden in de VAE? Dan bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres. Wij zijn in staat naar vrijwel alle bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten luchtvracht te vervoeren.  Wij bezitten over een groot luchtvracht netwerk wat onsin staat stelt om vracht van of naar vrijwel alle luchthavens in de Verenigde Arabische Emiraten te transporteren.

Luchtvracht naar de Verenigde Arabische Emiraten

Luchtvracht VAEUw luchtvracht zending laten vervoeren door Cargo Specials is een van de snelste en veiligste manieren om uw pakket te versturen. Cargo Specials is namelijk dé transportpartner voor zendingen naar de VAE.  Wij verzorgen het complete transport: van het begin tot het eind. Onze bezorging gaat tot het vliegveld, maar wij van deur tot deur leveren is ook geen probleem!

Luchtvracht VAE vervoert bijna ieder soort vracht. Van express enveloppen tot kisten van 750x220x220cm van 4000kg. Welk formaat uw zending ook heeft, wij zullen altijd een compleet privé vrachtvliegtuig moeten huren. Zolang het maar in het vliegtuig past, kunnen wij iedere zending vervoeren. Snelheid en klantvriendelijkheid staat bij ons voorop.

Uw vracht naar VAE verzenden

Als expediteur helpen wij u graag verder met het vervoeren van vracht van of naar de VAE. Import en expert brengt een hoop papierwerk met zich mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan invoerrechten, douanerechten en transportdocumenten. Wij regelen voor u de administratie en afhandeling van het begin tot het eind. Onze streefpunten hierbij zijn veiligheid, snelheid en klantvriendelijkheid.

Wij werken samen met agenten in de Verenigde Arabische Emiraten waardoor wij zeer concurrerende prijzen hanteren. Wij zijn in staat om onder andere van en naar de volgende luchthavens in de VAE luchtvracht zendingen te transporteren.

  • Dubai Airport International
  • Abu Dhabi Airport International
  • Ras al Khaymah Airport International
  • Sharjah Airport International
  • Al Ain Airport International

Naast de bovenstaande vliegvelden kunnen wij uw vracht tevens naar andere bestemmingen transporteren.

Luchtvracht expediteur Cargo Specials

De Verenigde Arabische Emiraten is een belangrijk transport gebied voor het Midden-Oosten en staat bekend als een van de best ontwikkelende landen ter wereld. Daarom zijn luchtvracht zendingen naar dit land erg populair. Wij weten als geen ander dat snelle transittijden en betrouwbaarheid belangrijke punten zijn. Wanneer u bij ons een prijsopgave opvraagt kunt u rekenen op snelle service zodat we u snel op de hoogte kunnen brengen voor transport pet vliegtuig naar de VAE.

Door onze ervaring met luchttransport is het voor Cargo Specials geen enkel probleem om vracht verzenden naar VAE. Voor een betrouwbare en klantvriendelijke expediteur zijn wij de aangewezen partner.

Luchtvracht naar alle bestemmingen

Cargo Specials kent vele voordelen, zo bieden wij altijd zeer concurrerende prijzen. Dankzij ons grote netwerk is het mogelijk om zeer efficiënt te werken, zo bieden wij snelle en betrouwbare transportdiensten naar alle bestemmingen in de VAE. U kunt ervoor kiezen om u transport airport-to-airport of door-to-door te verzenden. In het eerste geval dient de ontvanger de vracht op de luchthaven af te halen. Daarnaast is het ook mogelijk om luchtvracht te combineren met wegtransport. Uw zending wordt dan afgeleverd op de gewenste plaats van bestemming in de VAE. U kunt er echter ook voor kiezen om uw vracht op te laten halen en naar de luchthaven te transporteren.

Naast luchtvracht naar de Verenigde Arabische Emiraten kunnen wij tevens uw luchtvracht zendingen verzorgen naar o.a. de onderstaande bestemmingen:

Meer weten over luchtvracht naar VAE

Wilt u meer weten over het vervoeren van luchtvracht naar de VAE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Cargo Specials vertelt u graag meer over onze tarieven en trasportdiensten naar de Verenigde Arabische Emiraten. Wij zijn volledig op de hoogte van de regelgeving zoals invoerrechten, etc. voor luchtvracht zendingen naar de VAE. Wilt u meer weten over wat wel en niet mee mag naar de Verenigde Arabische Emiraten neem dan direct contact op. Wij zijn bereikbaar via 085 – 8770066 en info@cargospecials.com. Ook voor spoedtransport per luchtvracht kunnen wij u van dienst zijn.

Offerte aanvragen