Cargo Specials logo

Luchtvracht Dubai

 

Snel en voordelig per luchtvracht verzenden van of naar Dubai? Cargo Specials dé expediteur als het gaat om luchtvracht zendingen naar Dubai. Wij zijn een betrouwbare partner die u volledig ontzorgd bij het transport per vliegtuig. Door ons wereldwijde netwerk kunnen wij u van de scherpste tarieven voorzien bij het verzenden van luchtvracht naar Dubai.

Luchtvracht Dubai

Luchtvracht DubaiCargo Specials is uw transportpartner voor luchtvracht naar Dubai. Wij staan bekend om onze snelle en veilige werkwijze. Al onze pakketten worden zorgvuldig verstuurd en afgeleverd. Wij verzorgen de verzending van begin tot eind. Onze bezorging gaat tot het vliegveld, maar wij leveren ook van deur tot deur.

Wij vervoeren bijna ieder soort vracht. Van express enveloppen tot kisten van 750x220x220cm van 4000kg. Het maakt niet uit welk formaat uw zending is, wij zullen voor iedere zending een compleet privé vrachtvliegtuig moeten huren. Zolang het in het vliegtuig past, kunnen wij iedere zending vervoeren. Bij Cargo Specials heeft u voor luchtvracht naar Dubai eindeloos veel mogelijkheden. Bovendien bieden wij u de voordeligste tarieven.

Uw vracht voordelig verzenden naar Dubai

Dubai is één van de best ontwikkelde Steden van de VAE, daarom is luchtvracht naar deze bestemming erg populair. Wij bieden scherpe tarieven voor luchtvracht zendingen naar Dubai en de Verenigde Arabische Emiraten. Wij regelen het complete transport per vliegtuig naar Dubai. Dankzij ons grote transportnetwerk zijn we in staat naar vrijwel alle luchthavens in Dubai te verzenden. De onderstaande luchthavens zijn met name erg populair. Echter kunnen we ook naar andere luchthavens in Dubai een vracht afleveren.

  • Al Maktoum International Airport
  • Dubai International Airport
  • Sherjah International Airport

 

Afhankelijk van uw wensen kunnen we uw zending tot aan de luchthaven vervoeren. Uw zending dient dan door de ontvanger afgehaald te worden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw zending elders in Dubai te laten afleveren. Uw luchtvracht zending wordt in dat geval gecombineerd met vervoer over de weg. Hierdoor kunnen wij uw zending afleveren op iedere gewenste bestemming in Dubai.

Kosten voor luchtvracht zendingen naar Dubai

De tarieven voor het versturen van luchtvracht zendingen naar Dubai zijn erg variabel. De prijs wordt onder andere opgebouwd door de bestemming van uw zending. Wanneer uw luchtvracht transport bijvoorbeeld gecombineerd wordt met wegtransport dan kan dit invloed hebben op de kosten. Over het algemeen kunnen de kosten worden berekend aan de hand van een formule. Naast de transportmethode zijn de kosten voor transport tevens afhankelijk van het gewicht en volume van uw zending. Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor het versturen van een luchtvracht zending naar Dubai? Contacteer ons dan voor de scherpste tarieven.

Cargo Specials is uw luchtvracht expediteur

Wilt u geen tijd verliezen en uw goederen veilig en snel vervoeren. Kies dan voor transport door Cargo Specials. Wij zijn voor u de aangewezen expediteur voor luchtvracht zendingen. U heeft verder geen omkijken meer naar het bijkomende papierwerk en vervoeren uw goederen tegen zeer concurrerende prijzen naar alle bestemmingen in Dubai.

Zoals u van een expediteur mag verwachten nemen wij u alle zorgen uit handen. Wij regelen het complete transport naar Dubai. Al de benodigde documenten die vereist zijn voor de import en export naar Dubai worden door ons verzorgd. Denk hierbij aan vrachtbrieven, douanepapieren, invoerrechten, etc. Wij regelen uw complete luchtvracht zending van A tot Z.

Luchtvracht naar alle landen

Als luchtvracht expediteur zijn wij in staat om uw luchtvracht zending uit te voeren van en/of naar alle landen. Naast luchtvracht naar Dubai kunnen wij tevens via luchttransport goederen vervoeren naar of van de onderstaande populaire bestemmingen:

Voor vragen of extra informatie kunt u altijd contact opnemen met het team van Cargo Specials. Wij informeren u graag over luchtvracht naar Dubai. U kunt ons bereiken per mail via info@cargospecials.com of bel naar 085 – 877 0066.

 

Offerte aanvragen