Spoedtransport

Heeft u een spoedtransport? En wilt u uw goederen snel en veilig van A naar B laten vervoeren? Cargo Specials is de aangewezen partner voor spoedzendingen. Wij hebben jarenlange ervaring in de transportsector. Hierdoor zijn wij in staat om uw zending tijdig op de gewenste locatie af te leveren. Snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij kunnen zo wel nationaal als internationaal zorgdragen aan uw spoedtransport. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons op 085 – 877 0066 of stuur ons een e-mail naar: info@cargospecials.com. Benieuwd naar de kosten voor een spoedzending? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. 

 

Nationaal & internationaal spoedtransport 

Cargo Specials is uw logistieke partner als het gaat om nationaal en internationaal goederen vervoer. Door ons uitgebreide netwerk aan koeriers kunnen wij wereldwijd snelle levertijden garanderen. Ook voor zendingen binnen Europa bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u van dienst zijn in Noord-, Oost-, Zuid- en West-Europa. Zoals u van ons mag verwachten zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering. Ook voor ‘just-in-time’ leveringen

SpoedtransportOnze transportdienstverlening bestaat ondere uit:

Sneltransport binnen Nederland

Heeft u een spoedzending die binnen Nederland opgehaald en afgeleverd dient te worden. Binnen enkele uren kunnen onze koeriers al onderweg zijn. Het maakt niet uit of het gaat om een kleine zendingingen zoals enveloppen, dozen, pallet of grote uitzonderlijke ladingen. Wij kunnen aan al uw wensen voldoen. 

Cargo Specials kan u in heel Nederland bijstaan in het snel en veilig afleveren van uw goederen. In plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag kunnen wij u snel van dienst zijn. Ook voor bijzondere ladingen en beveiligde transporten (TAPA) is Cargo Specials de aangewezen partner. Onze gecertificeerde chauffeurs bezorgen uw zending snel in een nette bestelauto of vrachtwagen. 

Internationale spoedzendingen

Naast spoedtransport in het binnenland kunnen wij tevens zorgdragen aan goederen vervoer naar het buitenland. Door onze internationale koeriersdiensten worden uw goederen snel en veilig getransporteerd. 

Normaliter worden spoedzendingen vervoerd met onze koeriersdiensten. Echter is het in sommige gevallen sneller om voor een alternatieve transportwijze te kiezen. Binnen Europe is het mogelijk om per vrachtwagen of trein te goederen te vervoeren. Buiten Europa is luchtvracht of zeevracht vaak een betere oplossing.  

Onbeperkte transportmogelijkheden

Onze transportdienstverlening wordt gekenmerkt door de uitgebreide mogelijkheden. Zo kunnen wij spoedtransporten realiseren met onder andere: 

Spoedtransport met luchtvracht

Luchtvracht transport

Cargo Specials is een ervaren luchtvracht expediteur. Wij hebben jarenlange ervaring in het vervoeren van luchtvracht zendingen. Wij ontzorgen u in het gehele proces. Van de administratieve handelingen zoals transportdocumenten en douanapapieren tot de uitvoer van het transport naar vrijwel alle luchthavens. 

Zeevracht transport

Zeevracht transport

Wij beschikken over een groot zeevracht netwerk. Hiermee zijn we in staat om over de gehele wereld per poot te verschepen. Of het nu gaat om full container load of less container load. Wij hebben altijd een passende oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent zeevracht transport? Neem dan contact met ons op. 

Internationaal wegtransport

Internationaal wegtransport

Voor spoedzendingen binnen Europa is wegtransport in de meeste gevallen de beste oplossing. Wij kunnen grote en zware wegtransporten uitvoeren met trailers. Wij transporteren zonder enige gewichts- en volumebeperkingen. Wij zijn especialiseerd in zowel groupage- als dedicated transporten. 

Koeriersdiensten

Internationale koeriers

Door ons uitgebriede netwerk aan koeriers kunnen wij wereldwijd uw goederen afleveren. De ritten worden gereden door ervaren chauffeurs. Onze wereldwijde pakketdienst maakt transport op maat mogelijk. Ook voor spoedzendingen binnen Europa kunnen wij u van dienst zijn. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Transportkosten voor spoedopdrachten 

Bent u benieuwd naar de kosten voor een spoedzending? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. In de regel heeft u binnen één uur een prijsopgave. Voor het berekenen hebben onze transportspecialisten een aantal variabelen nodig. Zo zijn de transportwijze, het op- en afhaaladres en het volumegewicht van invloed op de prijs. 

Wilt u direct wat uw spoedtransport kost? Bel ons dan direct op 085 – 877 0066 of stuur een e-mail naar info@cargospecials.com

Meer weten over spoedzendingen door Cargo Specials?

Wilt u informatie over spoedtransport door Cargo Specials? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team vertelt u graag meet over de mogelijkheden omtrent uw zending. Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door snelle aflevertijden, aantrekkelijke tarieven en een hoge mate van klantvriendelijkheid. Heeft u direct een spoedtransport nodig? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 877 0066 of per e-mail op info@cargospecials.com