Cargo Specials logo

Luchtvracht Zuid-Afrika

Luchtvracht Zuid-Afrika

Zoekt u een betrouwbare expediteur voor het snel en veilig verzenden van uw goederen van of naar Zuid-Afrika? Bij Cargo Specials helpen wij u graag verder. Met ons uitgebreide luchtvrachtnetwerk kunnen wij goederen vervoeren van en naar vrijwel alle luchthavens wereldwijd, inclusief O.R. Tambo International Airport in Johannesburg en Cape Town International Airport in Kaapstad.

Snel en veilig transport wereldwijd

Bij Cargo Specials weten we hoe belangrijk het is dat uw luchtvracht efficiënt en veilig zijn bestemming bereikt, waar dan ook ter wereld. Daarom nemen wij het volledige proces van uw zending uit handen, van begin tot eind. We kunnen vrijwel elk type vracht vervoeren, van kleine expreszendingen en grote vrachtkisten tot aan gevaarlijke goederen (DG) en spoedtransport. Wij hebben de expertise om elke logistieke uitdaging aan te gaan. Naast Zuid-Afrika is het mogelijk uw vracht naar vrijwel iedere locatie ter wereld te transporteren zoals ChinaAustralië en Canada.

Regelgeving en voorwaarden in Zuid-Afrika

Het internationaal transporteren van luchtvracht brengt specifieke regels en voorwaarden met zich mee, zoals invoerrechten, douaneformaliteiten en transportdocumenten. Cargo Specials neemt deze administratieve zorgen volledig van u over. Wij zorgen ervoor dat uw zending voldoet aan alle Zuid-Afrikaanse regelgeving. Zo regelen wij een soepele en probleemloze afhandeling van uw goederen bij de douane.

Luchthaven Kaapstad, Johannesburg en meer

Wij kunnen uw vracht vervoeren van en naar vrijwel alle luchthavens in Zuid-Afrika, inclusief de belangrijkste bestemmingen zoals:

 

  • O.R. Tambo International Airport (JNB): dit is de belangrijkste luchthaven van Zuid-Afrika, gelegen in Johannesburg. Het is een moderne luchthaven die uitgerust is om grote hoeveelheden vracht efficiënt te verwerken.
  • King Shaka International Airport (DUR): gelegen in Durban, biedt deze luchthaven uitgebreide faciliteiten voor vrachtbehandeling en is het een belangrijk knooppunt voor vrachtvervoer in de regio.
  • Cape Town International Airport (CPT): deze luchthaven bedient Kaapstad en de omliggende gebieden en is een belangrijke toegangspoort voor internationale en regionale vracht.
  • Port Elizabeth International Airport (PLZ): de locatie in de Oost-Kaap, behandelt deze luchthaven vracht voornamelijk voor de auto- en productie-industrieën.
  • Lanseria International Airport (HLA): deze luchthaven, nabij Johannesburg, dient als een belangrijke locatie voor de algemene luchtvaart en gespecialiseerd vrachtvervoer.

 

Dankzij onze samenwerking met lokale bedrijven in Zuid-Afrika en ons brede netwerk, kunnen wij zeer gunstige tarieven aanbieden voor luchtvrachtzendingen. Onze service-opties variëren van airport-to-airport tot deur-tot-deur leveringen of een variatie daarvan. Zo dient bijvoorbeeld bij airport-to-airport de ontvanger de vracht zelf op de luchthaven af te halen, terwijl bij deur-tot-deur leveringen de zending rechtstreeks op de gewenste locatie wordt opgehaald en afgeleverd. Indien nodig kan dit een combinatie zijn van luchtvracht, wegtransport of zeevracht voor een snelle transitie. 

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over het verzenden van luchtvracht naar Zuid-Afrika? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en transportdiensten. Wij informeren u graag over alle details en lokale regelgeving voor luchtvrachtzendingen. Voor vragen of spoedtransport per luchtvracht kunt u ons bereiken via +31 (0) 85 – 877 0066 en info@cargospecials.com of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen