Luchtvracht

Veiligheid

Veilig en snel uw luchtvracht verzenden?

Cargo Specials is uw transportpartner als het gaat om het vervoeren van luchtvracht zendingen. Wij hebben ruime ervaring met het vervoeren van zendingen via luchtvracht. Cargo Specials zorgt er dan ook voor dat uw zending overal ter wereld geleverd of afgehaald kan worden. Snelheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten. Ons team zorgt er altijd voor dat vrijwel iedere zending snel en correct verstuurd en afgeleverd wordt. Hierbij gaan zij zeer zorgvuldig te werk. Bekijk hier de bestemmingen

02-klok

Snelle transittijd

Een verzending per vliegtuig is een zeer snelle wijze van transport. Luchtvracht zendingen komen dan ook snel aan op de plaats van bestemming. Doorgaans is dit binnen enkele dagen. Bij luchttransport volgen wij iedere fase. Hierdoor weten wij zeker dat uw zendingen snel en correct op de plaats van bestemming worden afgeleverd. Heeft u een spoedtransport die per vliegtuig verzonden dient te worden? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk per luchtvracht wordt verzonden. 

Voordelen

Voordelen van luchtvracht

Een luchtvracht zending laten versturen door Cargo Specials biedt u tal van voordelen:

  • Een compleet transport. Wij verzorgen het transport van het begin tot het eind. Luchtvracht kunnen wij dan ook met wegtransport combineren. Hierdoor wordt uw lading snel op de plaats van bestemming afgeleverd.
  • Weinig beperkingen. Wij stellen weinig beperkingen aan een luchtvracht zending. Wij kunnen bijna iedere zending vervoeren die in het vliegtuig past. Uitzonderingen zijn vloeistoffen of verdovende middelen.
  • Scherpe luchtvaart tarieven. In welk land of op welke manier – via vliegtuig, trein, boot of over de weg –  u uw vracht wilt laten bezorgen, wij doen dat voor de meest scherpe tarieven. Wij hanteren zeer scherpe luchtvracht kosten. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
  • Snelle bezorging. Een luchtvracht zending is erg snel. Dankzij onze snelle transittijden wordt uw vracht snel op de plaats van bestemmind afgeleverd. 

Afhandeling & Administratie

Afhandeling en administratie

Net zoals bij ieder ander transport zorgen wij voor de afhandeling van de administratie. Hier heeft u dan ook zelf geen omkijken meer naar. Dit scheelt u weer tijd.

Bij een luchtvracht zending heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties:

  •     Door-to-door
  •     Airport-to-airport

Door-to-door

Bij door-to-door wordt luchtvracht gecombineerd met wegtransport. Uw zending wordt vanaf de luchthaven weer over de weg naar het afleveradres vervoerd. Dit is dus gewoon van deur tot deur.

Airport-to-airport

Als u kiest voor een verzending van airport-to-airport wordt uw zending op de luchthaven afgeleverd. Hier haalt de ontvanger uw zending op. Dus gewoon luchthaven tot luchthaven.


 

 

Heeft u een spoedtransport? Vraag een offerte aan of bel naar 085 – 877 0066.