Cargo Specials logo

Luchtvracht

Cargo Specials: úw partner voor luchtvracht transport

Luchtvracht
Wilt u veilig, snel en voordelig versturen met luchtvracht? Dan is Cargo Specials de aangewezen partner. Wij hebben ruime ervaring met luchtvracht transport en zijn in staat om uw zending wereldwijd te versturen naar alle bestemmingen.

 

Veilig verzenden

Cargo Specials is uw transportpartner als het gaat om het vervoeren van luchtvracht zendingen. Wij hebben ruime ervaring met het vervoeren van zendingen via luchtvracht. Cargo Specials zorgt er dan ook voor dat uw zending overal ter wereld geleverd of afgehaald kan worden. Snelheid en klantvriendelijkheid zijn onze speerpunten.

Snelle transittijd

Een verzending per vliegtuig is een zeer snelle wijze van transport. Luchtvracht zendingen komen dan ook snel aan op de plaats van bestemming. Doorgaans is dit binnen enkele dagen. Bij luchttransport volgen wij iedere fase. Hierdoor weten wij zeker dat uw zendingen snel en correct op de plaats van bestemming worden afgeleverd.

Alle bestemmingen

Als luchtvracht expediteur zijn wij in staat om naar alle bestemmingen te vervoeren. Wij kunnen naar vrijwel alle luchthavens ter wereld uw luchtvracht zending verzorgen. Indien gewenst kunnen wij uw luchttransport tevens combineren met wegtransport. Op deze wijze kunnen wij uw goederen op elke locatie afleveren.

Afhandeling & administratie

Net zoals bij ieder ander transport zorgen wij voor de afhandeling van de administratie. Wij verzorgen de douaneformaliteiten (zoals invoerrechten, btw en andere regel- en wetgeving) en zorgen ervoor dat alle documenten in orde zijn zodat het laden en lossen, de distributie en de eventuele opslag soepel verloopt.

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Een luchtvracht zending laten versturen door Cargo Specials biedt u tal van voordelen:

  • Een compleet transport: Wij verzorgen het transport van het begin tot het eind. Luchtvracht kunnen wij dan ook met wegtransport combineren. Hierdoor wordt uw lading snel op de plaats van bestemming afgeleverd.
  • Weinig beperkingen: Wij stellen weinig beperkingen aan een luchtvracht zending. Wij kunnen bijna iedere zending vervoeren die in het vliegtuig past. Uitzonderingen zijn vloeistoffen of verdovende middelen.
  • Scherpe luchtvaart tarieven: In welk land of op welke manier – via vliegtuig, trein, boot of over de weg –  u uw vracht wilt laten bezorgen, wij doen dat voor de meest scherpe tarieven. Wij hanteren zeer scherpe luchtvracht kosten.
  • Snelle bezorging: Een luchtvracht zending is erg snel. Dankzij onze snelle transittijden wordt uw vracht snel op de plaats van bestemmind afgeleverd. 

 

Spoedzendingen

Heeft u een spoedtransport die per vliegtuig verzonden dient te worden? Neem dan direct contact met ons op en wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk per luchtvracht wordt verzonden.

Uw zending overal afgeleverd

Bij een luchtvracht zending heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties, te weten: door-to-door en airport-to-airport.

Door-to-door

Bij door-to-door wordt luchtvracht gecombineerd met wegtransport. Uw zending wordt vanaf de luchthaven weer over de weg naar het afleveradres vervoerd. Dit is dus gewoon van deur tot deur.

Airport-to-airport

Als u kiest voor een verzending van airport-to-airport wordt uw zending op de luchthaven afgeleverd. Hier haalt de ontvanger uw zending op. Dus gewoon van luchthaven tot luchthaven.

Luchtvracht naar alle bestemmingen

Wij beschikken over een wereldwijd netwerk met verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor kunnen wij naar vrijwel alle luchthavens transporteren. Of het nu gaat om import of export. Wij kunnen uw goederen op elke gewenste bestemming afleveren. Wij verzorgen luchtvracht transporten naar onder andere:


Staat uw bestemming hier niet bij Bekijk dan alle bestemmingen of neem direct contact op.

De meest voordelige tarieven

Cargo Specials biedt de laagste luchtvracht tarieven van Nederland. Benieuwd wat de kosten zijn voor uw luchtvracht zending? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, zodat wij de kosten voor u kunnen berekenen.

Transportdiensten

Offerte aanvragen