Cargo Specials logo

Luchtvracht USA

Bent u op zoek naar een luchtvracht expediteur voor het verzenden van vracht van of naar USA? Cargo Specials de aangewezen transportpartner als het gaat om de import of export naar de Verenigde Staten. Als luchtvracht expediteur verzorgen wij het gehele transport naar de VS. Wij ontzorgen u rondom de administratieve zaken en nemen u al het papierwerk uit handen. Bovendien hanteren wij zeer scherpe tarieven voor luchtvrachtzendingen naar de USA. Meer weten over onze transportdiensten naar de USA? Contacteer ons of vraag via de onderstaande button vrijblijvend een offerte aan.

Luchtvracht naar de USA

Luchtvracht USACargo Specials is dé transportpartner als u zendingen wilt vervoeren naar de USA. Ons specialisme is zendingen snel en veilig versturen en afleveren. Tevens staat klantvriendelijkheid bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan zeer zorgvuldig te werk.

U kunt voor bijna elk soort vracht bij ons terecht. Alleen houten pallets, kisten en kratten dienen behandeld te zijn met hout ISPN 15 wegens de strenge eisen die Amerika hanteert voor ongedierte. Voor elk soort vracht dienen wij een compleet privé vrachtvliegtuig in te huren. De vrachten van Cargo Specials kunnen erg verschillen. Van express enveloppen die de volgende dag in de USA afgeleverd moeten zijn tot kisten van 750x220x220cm van 4000kg die vervoerd moeten worden per luchtvracht.

Bij Cargo Specials is het allemaal mogelijk dankzij ons wereldwijde netwerk. Onze bezorging gaat tot aan het vliegveld, maar leveringen van deur tot deur is ook geen enkel probleem.

Uw vracht verzenden naar de United States

De United States of America is een groot en bovenal een groot handelsland. Voor Nederland maar ook voor andere landen is Amerika een belangrijke handelspartner. Om die reden is zijn luchtvracht transporten naar de USA enorm populair. Wij bezitten over een groot luchtvracht netwerk in de USA welke ons in staat stelt om naar vrijwel alle vliegvelden in Amerika te verzenden. De onderstaande luchthavens zijn slechts een kleine selectie van de mogelijke bestemmingen.

  • John F. Kennedy International Airport
  • Washington Dulles International Airport
  • Los Angeles International Airport
  • Dallas/Fort Worth International Airport
  • O’Hare International Airport
  • Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport

 

Wij kunnen uw transport verzorgen van of naar alle mogelijke bestemmingen in Amerika. Uw vracht wordt normaliter tot aan het vliegveld getransporteerd. De zender dient de luchtvracht vanaf hier op te halen. Echter kunnen wij ook binnen de USA uw vracht verder vervoeren. Uw zending wordt dan over de weg verder getransporteerd met onze internationale koeriersdiensten. Op deze wijze is het mogelijk om naar alle plaatsen in Amerika te versturen met luchtvracht, zoals: New York, Los Angeles, Chicago, Houston en Philadelphia. Wij kunnen in vrijwel alle staten van Amerika uw vracht afleveren waaronder Californië, Florida, Texas, Ohio en Michigan. Door ons grote netwerk aan luchtvracht agencies kunnen wij zeer concurrerende tarieven aanbieden.

Luchtvracht transport van of naar Amerika

Als luchtvracht expediteur regelen wij de gehele zending van of naar Amerika. Op basis van uw gewenste bestemming en transportwijze berekenen we eerst de kosten. Onze tarieven komen tot stand op basis van het volume(-gewicht). Door onze ruime ervaring met vracht per vliegtuig naar de USA weten wij precies welke regelgeving van toepassing is. Wij controleren of uw zending hier aan voldoet zodat u geen problemen krijgt met heffingen, taxes en douanerechten. Wij regelen het complete papierwerk zoals de transportdocumenten en inklaringen. Zoals u van een expediteur mag verwachten ontzorgen wij u volledig.

Luchtvracht naar alle bestemmingen

Naast luchtvracht naar de Verenigde Staten van Amerika is Cargo Specials tevens in staat om uw luchtvracht te verzorgen naar andere bestemmingen. Als expediteur kunnen wij naar vrijwel alle landen ter wereld uw luchtvracht verzorgen. Zo regelen wij regelmatig zendingen naar onder andere de onderstaande landen:

Meer weten over luchtvracht naar de USA

De kosten van de luchtvracht zijn afhankelijk van diverse factoren. De plaats van bestemming, het gewicht en de volume zijn belangrijke elementen voor het bepalen van de beste prijs. Wilt u meer weten over vrachtzendingen naar Saoedi Arabië? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ons team vertelt u graag meer over onze scherpe tarieven en onze transportdiensten naar Saoedi Arabië.

Wilt u uw vracht naar de USA verzenden met onze transportdiensten? Of wilt u eerst meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u graag meet over onze transportservice van en naar Amerika. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar op: 085 – 877 0066 en per e-mail op info@cargospecials.com.

 

Offerte aanvragen