Cargo Specials logo

Wegtransport

Wegtransport voor Europese vrachten?

Wegtransport
Cargo Specials kan grote en zware wegtransporten met spoed uitvoeren met trailers. Dankzij het grote, internationale netwerk kunnen wij uw zendingen vrijwel naar iedere bestemming in het binnen- en buitenland over de weg vervoeren. Bekijk hier de bestemmingen

 

 

 

Transport zonder beperkingen

Cargo Specials biedt u altijd de meest flexibele vrachtdienst aan. Dit doen wij zonder gewichtsbeperkingen of volumebeperkingen te stellen. Het maakt niet uit hoe zwaar of groot uw zending is, wij voeren altijd een veilig transport uit.

Combineren met luchtvracht of zeevracht

Het voordeel van ons wegtransport is, dat wij uw goederen hiermee naar haast elk land ter wereld kunnen vervoeren. Het kan namelijk ook weer worden gecombineerd met luchtvracht of zeevracht. Cargo Specials kan u dus helpen om goederen snel te leveren aan uw klanten door middel van wegtransport.

Transittijden

De aankomsttijd van het transport op de eindbestemming is weer afhankelijk van diverse factoren. Hierbij kunt u onder meer denken aan factoren als feestdagen, de afstand en een in-/uitklaring van uw goederen.

Voordelen wegtransport

Ons wegtransport biedt u een aantal voordelen:

  • Geen beperkingen: Wij stellen geen beperkingen op het volume of gewicht. Wij kunnen het transport dan ook uitvoeren met trailers.
  • Groter bereik: Met ons wegtransport kunt u een grotere doelgroep bereiken. U kunt uw producten immers overal ter wereld laten leveren.
  • Snelheid: Wij hechten een grote waarde aan klantvriendelijkheid en zorgen er dan ook voor dat het transport snel wordt uitgevoerd.
  • Flexibel: Cargo Specials is zeer flexibel. Wij kunnen het transport 24 uur per dag en 7 dagen per week uitvoeren.

Dedicated en groupage

Cargo Specials is in staat om grote en zware wegtransporten uit te voeren met trailers. Wat betreft ons wegtransport bieden wij onze klanten twee opties:

 

Wilt u meer weten over internationaal wegtransport? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Zodra wij het formulier hebben ontvangen, nemen wij snel contact met u op om u meer te vertellen over onze diensten.

Transportdiensten

 

Offerte aanvragen