Luchtvracht Australië

Wilt u snel en voordelig luchtvracht verzenden naar Australië? Cargo Specials is dé luchtvracht expediteur als het gaat om transport per vliegtuig van en naar Australië. Wij zorgen ervoor dat uw vracht snel en veilig wordt afgeleverd op de plaats van bestemming. Wij nemen de complete administratie en afhandeling voor onze rekening, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent luchtvracht naar Australië? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij hanteren altijd zeer scherpe tarieven voor luchtvracht naar Australië.
 

 

Luchtvracht naar Australië

Luchtvaart AustraliëZoekt u een transportpartner voor zendingen naar Australië? Dan bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig verstuurd en afgeleverd wordt. Wij regelen voor u het complete transport. Klantvriendelijkheid en zorgvuldigheid zijn onze speerpunten.

Wij vervoeren bijna ieder soort vracht. Voor zendingen naar Australië dient u echter rekening te houden dat uw houten pallets, kisten en kratten behandeld moeten zijn met ISPN 15 wegens de strenge eisen die Australië hanteert voor ongedierte. Wij dienen voor elk soort vracht een compleet privé vrachtvliegtuig in te huren. Onze vrachten kunnen erg verschillen. Van express enveloppen tot kisten van 750x220x220cm van 4000kg. Bij Cargo Specials is het allemaal mogelijk. Onze bezorging gaat tot aan het vliegveld, maar leveringen van deur tot deur is ook geen enkel probleem.

Uw luchtvracht naar alle bestemmingen in Australië

Wij zijn in staat om uw luchtvracht transport naar alle bestemmingen in Australië af te leveren of op te halen. Wij beschikken over een groot luchtvracht netwerk, waardoor wij zeer concurrerende prijzen kunnen bieden. Daarnaast zijn wij hierdoor in staat om op alle luchthavens in Australië luchtvracht transporten uit te voeren, waaronder de onderstaande populaire bestemmingen.

  • Sydney-Kingsford Smith International Airport
  • Melbourne-Tullamarine International Airport
  • Brisbane Airport
  • Abelaide Airport
  • Cairns Airport
  • Perth International Airport
  • Newcastle Airport Australia

De bovenstaande luchthavens zijn slechts een kleine selectie van de mogelijkheden voor transport naar Australië. Wij kunnen uw vracht op elke vliegveld afleveren of ophalen. Daarnaast kunnen wij luchtvracht tevens combineren met wegtransport. Door deze hybride vorm van goederen vervoer kunnen wij uw zending op alle gewenste bestemmingen in Australië afleveren. Uw zending wordt vanaf de luchthaven dan verder getransporteerd naar de door u aangewezen locatie. Ook is het mogelijk om vanaf locatie uw zending naar het vliegveld te brengen.

Scherpe tarieven voor luchtvracht transport

Cargo Specials heeft een wereldwijd netwerk van transporteurs en partners. Danzij ons netwerk kunnen wij onze concurrerende tarieven aanbieden en een snelle en veilige transport garanderen. De luchtvracht tarieven zijn afhankelijk van het volume(-gewicht), dit is een combinatie van het volume en gewicht van uw zending. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de gewenste bestemming in Australië en de transportwijze. Wilt u weten luchtvracht zending gaat kosten. Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste tarieven.

Uw luchtvracht verzenden door Cargo Specials

Cargo Specials als uw luchtvracht expediteur, wij kunnen de gehele verzending van A tot Z verzorgen. U heeft hierdoor geen omkijken naar al het bijkomende papierwerk. Wij zorgen ervoor dat uw vracht snel en veilig word geleverd op de plaats van bestemming in Australië. U kunt hierbij kiezen tussen onder andere airport-to-airport of door-to-door. Uw zending kan tot aan het vliegveld worden afgeleverd. De ontvanger dient vanaf het vliegveld zelf zorgt te dragen aan het verdere transport. Echter is het ook mogelijk om via wegtransport door Cargo Specials de zending verder te vervoeren naar de gewenste bestemming.

Vanzelfsprekend zijn wij op de hoogte van de regels met betrekking tot het importeren en exporteren naar Australië. Ons team kan u precies vertellen wat er wel en niet mag worden getransporteerd per vliegtuig. Daarnaast dragen wij zorg aan de administrative zaken zoals het in orde maken van de transportdocumenten, douanerechten, invoerrechten, etc. Wij ontzorgen u volledig zodat uw zending snel en veilig kan worden getransporteerd per luchtvracht.

Wereldwijd luchtvracht transport

Cargo Specials is in staat om naar vrijwel alle landen luchtvracht transport te verzorgen. Naast luchtvracht naar Australië zijn ook zendingen van en/of naar de volgende landen erg gebruikelijk:

Meer weten over luchtvracht verzendingen naar Australië?

Wilt u meer weten over luchtvracht naar Australië? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ons team van Cargo Specials informeert u graag over de mogelijkheden omtrent onze tarieven en transportdiensten van en naar Australië. Wij zijn bereikbaar via 085 – 877 0066 en info@cargospecials.com.

 


 

Direct een offerte aanvragen?


Heeft u een luchtvracht van/naar Australië? Vraag een offerte aan of bel naar 085 – 877 0066