Cargo Specials logo

Luchtvracht Canada


Op zoek naar een ervaren expediteur voor het verzenden van luchtvracht zendingen van of naar Canada? Kies dan voor Cargo Specials. Wij zijn gespecialiseerd in luchtvracht naar Canada. Hierbij nemen wij de volledige afhandeling en administratie voor onze rekening. Bent u benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. 
 

Luchtvracht van/naar Canada

Luchtvracht Canada

Luchtvracht expediteur Cargo Specials is uw partner voor luchttransport naar Canada. Als luchtvrachtspecialist kunnen wij ervoor zorgen dat uw zending spoedig de plaats van bestemming bereikt. Hierbij zijn onze speerpunten: snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Zoals u van ons mag verwachten gaan wij zorgvuldig te werk. Bovendien verzorgen wij alle administratieve zaken zoals invoerrechten, douanerechten, btw, etc. 

Wij stellen geen beperkingen aan onze dienstverlening. Of het nu gaat om dozen, enveloppen of pallets. Wij kunnen alle goederen per luchtvracht versturen, mits het volumegewicht in een vliegtuig past en het geen illegale goedere betreft. Door onze contacten met verschillende airlines wereldwijd kunnen wij overal ter wereld uw goederen afleveren. Onze bezorging gaat normaliter tot aan het vliegveld. Echter kunnen wij uw zending ook aan de deur afleveren. 

Spoedzendingen

Heeft u een spoedzending welke direct pet vrachtvliegtuig verstuurd dient te worden? Neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat uw zending zo snel mogelijk wordt opgehaald en wordt meegenomen naar Canada. 

We zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 877 0066 of stuur een e-mail naar: info@cargospecials.com

Luchtvracht naar alle vliegvelden in Canada

Als luchtvracht expediteur beschikken wij over een groot netwerk. Hierdoor zijn we in staat om naar vrijwel alle luchthavens in Canada luchtvracht zendingen te verzorgen. Een aantal populaire bestemmingen in Canada zijn:

  • Toronto Pearson International Airport
  • Vancouver International Airport
  • Montréal–Pierre Elliott Trudeau International Airport
  • Calgary International Airport
  • Edmonton International Airport


Naast de bovenstaande vliegvelden kunnen wij ook op andere luchthavens uw goederen afleveren. De ontvanger kan de zending vanaf hier afhalen. Echter is het ook mogelijk om uw zending verder te transporteren per boot, vrachtwagen of trein. Op deze wijze kunnen wij naar alle Canadese plaatsen vervoeren, waaronder: Toronto, Montreal, Calgary, Ottawa, Edmonton, Vancouver, etc.

Luchttransport naar alle bestemmingen 

Naast luchtvracht van of naar Canada kan Cargo Specials tevens uw luchtvracht verzorgen naar andere landen. Als expediteur kunnen wij luchtransport verzorgen naar vrijwel alle bestemmingen ter wereld. De meest populaire bestemmingen zijn:


Uw luchtvracht door Cargo Specials 

Wanneer u kiest om uw luchtvracht te laten verzorgen door Cargo Specials dan nemen wij de gehele zending van A tot Z voor onze rekening. Wij nemen al het bijkomende papierwerk uit handen. Wij zorgen ervoor dat uw zending soepel verloopt en alle transportdocumenten in orde zijn. Op deze wijze zijn uw goederen snel door de douane en kan de plaats van bestemming snel worden bereikt. Naast snelle en goede service bieden wij tevens de meest voordelige luchtvracht tarieven. Benieuwd naar de kosten voor uw luchtvracht? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste prijs. 

Offerte aanvragen