Cargo Specials logo

Luchtvracht Saoedi Arabië

Wilt u snel en voordelig vracht verzenden van of naar Saoedi Arabië? Cargo Specials is uw transportpartner als het gaat om vliegtuig transport naar Saoedi Arabië. Als luchtvracht expediteur nemen wij de complete afhandeling en administratie voor onze rekening, zodat u geen omkijken heeft naar bijkomend papier werk. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw luchtvracht zending naar Saoedi Arabië? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op.

Luchtvracht naar Saoedi Arabië

Luchtvracht Saoedi ArabiëLaat uw luchtvracht zending naar Saoedi Arabië vervoeren door Cargo Specials. Cargo Specials is de nummer 1 op het gebied van transport. Door onze wereldwijde contacten met verschillende airlines kunnen wij het complete transport van uw zending verzorgen. Wij bezorgen snel en veilig uw vracht tot het vliegveld of van deur tot deur. Snelheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel.

U kunt bij ons terecht voor het vervoeren van express enveloppen tot kisten van 750x220x220cm van 4000kg. Bij Cargo Specials is het allemaal mogelijk. Zolang het maar het in het vliegtuig past. Voor iedere zending huren wij een compleet privé vrachtvliegtuig in. Uw luchtvracht vervoeren naar Saoedi Arabië doet u met Cargo Specials!

Uw vracht verzenden naar Saoedi Arabië

Dankzij ons grote netwerk luchtvracht in Saoedi Arabië heeft Cargo Specials een nauwe samenwerking met agenten op verschillende airports. Wij kunnen uw luchtvracht transporteren van en naar onder andere de onderstaande luchthavens in Saoedi Arabië.

  • King Fahd International Airport
  • King Khalid International Airport
  • Prince Mohammad Bin Abdulaziz International Airport
  • Jeddah-King Abdulaziz International Airport
  • Al-Ahsa International Airport

Door ons uitgebreide luchtvracht netwerk kunnen wij altijd zeer concurrerende prijzen aanbieden. Afhankelijk van het volume(-gewicht) kunnen wij de kosten voor luchtvracht transport naar Saoedi Arabië berekenen. Saoedi Arabië is het grootste Arabische land van het Midden Oosten. Daarom zijn luchtvracht zendingen naar deze bestemming erg populair.

Cargo Specials is uw luchtvracht expediteur

Als luchtvracht expediteur kan Cargo Specials de gehele verzending van A tot Z verzorgen. Wij zorgen ervoor dat uw vracht snel en veilig word afgeleverd op plaats van bestemming in Saoedi Arabië. U kunt hiervoor kiezen om uw zending af te laten halen op het vliegveld middels onze airport-to-airport transportwijze. U kunt er echter ook voor kiezen om uw zending verder in Saoedi Arabië te vervoeren door luchtvracht te combineren met wegtransport. Uw zending kan in dat geval op elk gewenste bestemming worden afgeleverd.

Zoals u van een luchtvracht expediteur mag verwachten ontzorgen wij u in de gehele verzending. Wij regelen alle papieren met betrekking tot de douane, invoerrechten en eventuele andere fees. Wij stellen alle documenten op die benodigd zijn voor de import en export naar Saoedi Arabië.

Wereldwijd luchtvracht transport

Wilt u naast Saoedi Arabië ook naar andere landen goederen versturen? Bij Cargo Specials verzorgen wij het luchtvracht transport naar alle populaire bestemmingen wereldwijd, zoals de onderstaande naar landen:

Meer weten over luchtvracht naar Saoedi Arabië?

De kosten van de luchtvracht zijn afhankelijk van diverse factoren. De plaats van bestemming, het gewicht en de volume zijn belangrijke elementen voor het bepalen van de beste prijs. Wilt u meer weten over vrachtzendingen naar Saoedi Arabië? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ons team vertelt u graag meer over onze scherpe tarieven en onze transportdiensten naar Saoedi Arabië. Wij zijn bereikbaar via 085 – 877 0066 en info@cargospecials.com.

Offerte aanvragen