Cargo Specials logo

Luchtvracht China

Luchtvracht naar China

Luchtvracht ChinaCargo Specials is uw transportpartner als u zendingen naar China wilt vervoeren via luchtvracht. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig verstuurd en afgeleverd wordt. Onze speerpunten zijn: snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Wij gaan uitermate zorgvuldig te werk. Wij verzorgen alle administratieve zaken zoals de invoerrechten, douanerechten, etc.

Voor luchtvracht naar China dienen wij altijd een compleet privé vrachtvliegtuig in te huren, ongeacht welk formaat uw zending heeft. U kunt o.a. dozen, enveloppen of pallets door ons laten vervoeren. Bij Cargo Specials is het allemaal mogelijk dankzij onze wereldwijde contacten met verschillende airlines. Onze bezorging gaat tot aan het vliegveld, maar wij kunnen uiteraard ook van deur tot deur leveren.

Uw vracht naar China verzenden

Door ons grote luchtvracht netwerk zijn we in staat naar vrijwel alle luchthavens in China verzenden. Een aantal populaire bestemmingen voor vracht naar China zijn:

  • Beijing Capital Airport
  • Guangzhou Baiyun International Airport
  • Hong Kong International Airport
  • Shanghai Pudong International Airport

Wij kunnen uw vracht op het vliegveld afleveren. De ontvanger dient de zending vanaf hier af te halen, daarnaast kunnen we uw zending ook combineren met wegtransport. Hierbij wordt uw luchtvracht zending verder over de weg vervoerd naar de plaats van bestemming.

Luchttransport naar alle bestemmingen wereldwijd

Cargo Specials is dé luchtvracht expediteur voor het vervoeren van goederen per luchtvracht naar alle bestemmingen ter wereld. Naast luchtvracht van en/of naar China kunnen wij tevens naar de onderstaande landen uw luchtvracht verzorgen.

Uw luchtvracht door Cargo Specials

Als luchtvracht expediteur kunnen wij de gehele verzending van A tot Z verzorgen. U heeft hierdoor geen omkijken naar het bijkomende papierwerk. Wij zorgen ervoor dat uw vracht veilig en snel op de plaats van bestemming in China wordt afgeleverd. De kosten voor luchtvracht naar China zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u benieuwd wat uw luchtvracht transport gaat kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de scherpste prijs voor luchtvracht naar China.


Offerte aanvragen