Cargo Specials logo

Luchtvracht transport

Snel en voordelig verzenden via luchtvracht?

Cargo Specials is úw transportpartner als het gaat om het vervoeren van luchtvracht zendingen. Wij zijn dé luchtvracht expediteur en regelen de complete afhandeling en administratie van het begin tot het eind.

Luchtvracht naar alle bestemmingen

Wij zorgen ervoor dat uw luchtvracht zending wereldwijd afgeleverd of opgehaald kan worden. Indien gewenst kunnen wij uw luchtvracht ook met wegtransport combineren. Wij kunnen uw vracht snel en veilig vervoeren naar vrijwel alle bestemmingen. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor luchtvrachtzendingen.

Snelle transitijden

Transport per vliegtuig is een zeer snelle wijze van vervoer. Door een luchtvracht transport is uw zending snel op de plaats van bestemming.

Bij een luchtvracht zending heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties:

  • Door-to-door
  • Airport-to-airport

Bij door-to-door zorgen wij ervoor dat uw zending vanaf de luchthaven over de weg naar het afleveradres wordt vervoerd. Wanneer u kiest voor airport-to-airport wordt uw zending op de luchthaven afgeleverd, zodat de ontvanger de zending hier kan afhalen.

Volledig ontzorgt

Zoals u van een luchtvracht expediteur mag verwachten verzorgen wij de gehele afhandeling en administratie. Zo heeft u hier geen omkijken meer naar en bespaart u tijd met het versturen van uw zending. Bij Cargo Specials kunt u uw transport veilig en snel verzenden per luchtvracht. Vraag direct een offerte aan voor de voordeligste tarieven.