Luchttransport

Snel & voordelig transporteren per vrachtvliegtuig?

Voor snelle en voordelige luchttransport is Cargo Specials de aangewezen transportpartner. Wij vervoeren uw vracht naar vrijwel alle bestemmingen per vrachtvliegtuig. De gehele afhandeling en administratieve zaken rondom uw luchttransport nemen wij voor onze rekening. U heeft geen omkijken naar de gestelde wetgeving en de daarbij behorende documenten. 
 

Luchttransport naar alle bestemmingen

Als luchttransport expediteur zorgen wij ervoor dat uw zending wereldwijd afgeleverd en opgehaald kan worden. Indien gewenst kunnen wij uw luchttransport combineren met transport over de weg. Hierdoor zijn wij flexibel en kunnen wij uw vracht snel transporteren naar vrijwel alle bestemmingen over de gehele wereld. Bovendien hanteren wij zeer aantrekkelijke prijzen voor luchttransport. 

Snelle transsitijden 

Door luchttransport in te zetten is uw vracht snel op de plaats van bestemming. Hierdoor kunnen wij snelle levertijden garanderen. 

Wanneer u vracht per vliegtuig wilt transporteren heeft u deze keuze uit twee opties:

  • Door-to-door
  • Airport-to-airport

Bij door-to-door zendingen zorgen wij ervoor dat uw zending vanaf het dichtsbijzijnde vliegveld verder over de weg wordt vervoerd naar de plaats van bestemming. Indien uw kiest voor airport-to-airport dan wordt u verzending op de luchthaven afgeleverd, de ontvanger dient de zending hier zelf af te halen. Wij adviseren u graag over de juiste transportwijze. 

Volledig ontzorgt

Cargo Specials regelt de gehele afhandeling en administratie omtrent uw luchttransport. Wij dragen zorg aan de juiste transportdocumenten zoals invoerrechten en douanepapieren. Voor snelle en voordelige luchttransport is Cargo Specials de aangewezen expediteur. Benieuwd naar onze scherpe tarieven? Vraag direct een offerte aan voor een prijsopgave voor luchttransport naar uw gewenste bestemming. 


 

Direct een offerte aanvragen?


Direct verzenden via luchttransport? Vraag een offerte aan of bel naar 085 – 877 0066