Cargo Specials logo

Zeevracht Transport

Snel en voordelig verzenden via zeevracht?

Cargo Specials is úw transportpartner als het gaat om het verschepen van zeevracht zendingen. Wij zijn dé #1 zeevracht expediteur en nemen de complete afhandeling en administratie uit handen.

Zeevracht naar alle havens

Wij beschikken over een wereldwijd zeevrachtnetwerk. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw zeevracht zending op alle havens kan worden afgeleverd of opgehaald. Indien gewenst kunnen wij uw zeevracht transport met wegtransport combineren. Door transport op maat kan uw zeevracht zending naar alle bestemmingen worden bezorgd. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor zeevracht zendingen.

Uw zeecontainer veilig verznden

Het vervoeren van een zeecontainer is één van de goedkoopste wijze van internationaal transport. Wij zorgen ervoor dat uw zending veilig per zeevracht wordt verzonden.

Bij een zeevracht zending heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit twee opties:

  • Full container load
  • Less container load

Full container load is geschikt voor grote of zware zendingen. Hierbij is heeft u een hele container tot uw beschikking voor het vervoeren van uw goederen. Bij minder grote zendingen is less container load de ideale optie. Hierbij worden verschillende zendingen in één container geladen en vervoerd.

Volledig ontzorgt

Zoals u van een ervaren zeevracht expediteur mag verwachten verzorgen wij de gehele afhandeling en administratie van uw zending. Doordat wij u alles uit handen nemen heeft u hier geen omkijken meer naar en bespaart u tijd met het versturen van uw zeevracht zending. Bij Cargo Specials kunt u uw transport veilig en voordelig verzenden per zeevracht. Vraag direct een offerte aan voor de voordeligste tarieven.

 

 


 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte