Cargo Specials logo

Koeriersdiensten

 

Betrouwbare koeriersdiensten vindt u bij Cargo Specials

KoeriersdienstenUw vracht of pakket moet vaak in korte tijd de eindbestemming bereiken. Met de koeriersdiensten van Cargo Specials bent u verzekerd van een snelle levering. Met duidelijke communicatie en optimale service kunnen wij u perfect van dienst zijn met onze koeriersdiensten. Wij doen er alles aan om uw vracht in korte tijd op de gewenste eindbestemming te krijgen. Ook voor spoedzendingen kunnen wij u van dienst zijn.

Met duidelijke communicatie en optimale service kunnen wij u perfect van dienst zijn met onze koeriersdiensten. Van spoedrit tot internationaal transport: bij Cargo Specials bent u aan het juiste adres voor uw al transportwensen.

Waarom zijn koeriersdiensten interessant voor bedrijven?

Zelf uw vracht vervoeren resulteert in bijzonder hoge kosten. U moet investeren in logistieke benodigdheden zoals transportauto’s en gecertificeerde chauffeurs. Met onze koeriersdiensten nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Uw transport wordt zo altijd tegen scherpe tarieven aangeboden in Nederland maar ook door heel Europa leveren wij razend snel af ook beveiligd transport (TAPA) verzorgen wij van 1 doosje tot complete trailers enkel of dubbel bemand alles is mogelijk zodat wij de snelste optie kunnen aanbieden die er is.

Welke voertuigen gebruiken koeriersdiensten?

Wij gebruiken  bedrijfswagens grote bussen en vrachtwagens om uw vracht bij u op locatie op te halen. Vervolgens leveren wij het op de gewenste eindbestemming af dag en nacht 24 uur per dag door heel Nederland en Europa.

Transportdiensten

 

Offerte aanvragen