Cargo Specials logo

Luchtvracht Suriname

Heeft u een luchtvracht transport die u snel en voordelig wilt verzenden van of naar Suriname? Cargo Specials is dé expediteur als het gaat om transport per vliegtuig. Wij nemen de volledige afhandeling en administratieve zaken voor onze rekening. Hierdoor bent u geen tijd en moeite kwijt aan het bijkomende papierwerk zoals douanerechten, taxes, vrachtvrieven, etc. Zoals u van een luchtvracht expediteur mag verwachten ontzorgen wij u volledig bij het transport naar Suriname. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan.

Luchtvracht naar Suriname

Luchtvracht SurinameWilt u graag via luchtvracht zendingen vervoeren naar Suriname? Dan is Cargo Specials uw transportpartner. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en veilig verstuurd en afgeleverd wordt. Snelheid en klantvriendelijkheid staat bij ons centraal. Wij gaan uitermate nauwkeurig te werk.

Voor luchtvracht naar Suriname moeten wij altijd een compleet privé vrachtvliegtuig inhuren, ongeacht het formaat van uw zending. U kunt o.a. dozen, enveloppen of pallets door ons laten vervoeren. Dit is bij Cargo Specials allemaal mogelijk dankzij onze wereldwijde contacten met verschillende airlines. Onze bezorging gaat tot aan het vliegveld, maar leveringen van deur tot deur is ook geen enkel probleem.

Uw vracht snel verzenden naar Suriname

Dankzij ont grote netwerk en samenwerkingen met agenten en airlines door heel Suriname kunnen wij uw luchtvracht transport snel verzenden. Wij hebben contacten opvrijwel alle luchthavens in Suriname. Cargo Specials kan uw vracht transporteren van en naar onder andere de onderstaande luchthavens.

  • Johan Adolf Pengel International Airport
  • Pamaribo – Zanderij International Airport
  • Paramaribo – Zorg en Hoop

Suriname is Noordelijk gelegen in Zuid-Amerika en daarom een erg populaire bestemming voor luchtvracht zendingen. Wij hebben diverse contacten waardoor wij zeer scherpe tarieven kunnen bieden voor transport in Suriname. Afhankelijk van uw bestemming en het volume-(gewicht) kunnen wij de kosten voor u berekenen.

Luchtvracht transport naar alle bestemmingen in Suriname

Wanneer u een zending naar Suriname verstuurd kunt u er bij Cargo Specials voor kiezen om tot aan de luchthaven te verzenden. In dat geval dient de ontvanger de zending zelf af te halen van de airport. Wanneer dit om welke reden dan ook niet gewenst is, kunt u er tevens voor kiezen om uw zending door ons verder te transporteren naar de plaats van bestemming. Door luchtvracht te combineren met wegtransport kunnen wij uw vracht verzorgen naar bijvoorbeeld Albina, Brokopondo, Totness of Lelydoro. Ook andere plaatsen in Suriname zijn behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Indien u een pakket of pallet van Suriname naar een ander land wilt versturen per vliegtuig kunnen wij tevens zorg dragen voor de transport naar het vliegveld.

Uw zending door luchtvracht expediteur Cargo Specials

Als luchtvracht expediteur verzocht Cargo Specials de gehele verzending van A tot Z. Wij zorgen ervoor dat uw vracht snel en veilig wordt afgeleverd op plaats van bestemming in Suriname. Zoals u van een expediteur mag verwachten ontzorgen wij u volledig. Wij regelen voor de juiste transportdocumenten en zorgen ervoor dat uw zending voldoet aan de gestelde regelgeving met betrekking tot de import en export. Op deze wijze heeft u geen omkijken naar bijkomende administratieve handelingen.

Luchtvracht naar alle bestemmingen

Als luchtvracht expediteur kunnen wij naar alle bestemmingen wereldwijd uw transport verzorgen. Naast luchtvracht vervoer naar Suriname verzorgen wij tevens luchtvracht naar onder andere de onderstaande landen en bestemmingen:

Meer weten over luchtvracht naar Suriname?

Voor betaalbare luchtvracht naar Suriname is Cargo Specials de aangewezen expediteur. Wij voorzien u van de laagste prijs. Op basis van uw gewenste bestemming en het volumegewicht van uw vracht kunnen we onze tarieven berekenen. Wilt u meer weten over luchtvracht naar Suriname? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over onze transportdienstverlening van en naar Suriname. Wij zijn bereikbaar via 085 – 877 0066 en info@cargospecials.com.

Offerte aanvragen