Cargo Specials logo

Groupage transport

Groupage transport voor Europese vrachten

Wilt u voordelig goederen vervoeren in Europa? Bij groupage transport combineren wij uw zending met zendingen van andere opdrachtgevers. Hierdoor kan er aanzienlijk op de transportkosten worden bespaard.

Cargo Specials beschikt over een groot distributienetwerk. Hierdoor zijn wij in staat om uw vracht in elk Europees land af te leveren. Het maakt bij groupage niet uit om wat voor soort goederen het gaat. Wij kunnen zorgdragen aan het vervoer van complete ladingen, pallets en pakketen.  

Uw groupagevervoer direct geregeld

Als groupage-expediteur kunnen wij het complete transport voor u regelen. Indien gewenst kunnen wij wegtransport tevens combineren met onze lucht- of zeevracht dienstverlening. Ons brede groupage netwerk stelt ons in staat om op efficiënt wijze  (deel-)zendingen samen te voegen en gelijktijdig vervoeren.

Wij nemen u de administratieve zaken uit handen. Zo heeft u geen omkijken naar de wetgevingen omtrent in- en uitvoerrechten, belastingen, douanerechten, in- en uitklaringen, etc.

Uw goederen snel afgeleverd

Wij zorgen ervoor dat uw zending snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. De aankomsttijd is afhankelijk van diverse factoren zoals de afstand, feestdagen en de eventuele inklaring/uitklaring van de goederen. Heeft een spoedtransport nodig? Bij Cargo Specials kunnen we tevens zorgdragen voor sneltransport en/of beveiligd transport (TAPA).

Meer weten over internationaal wegtransport?

Voor meer informatie over wegtransport kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag met over onze internationale transportdiensten. We zijn telefonisch bereikbaar op 085 – 877 0066 of per e-mail via info@cargospecials.com.

Benieuwd naar de kosten voor groupage transport? Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een gespecificeerde prijsopgave. Wij hanteren zeer scherpe tarieven.