Cargo Specials logo

Zeevracht

Voordelig goederen vervoeren per zeevracht

ZeevrachtCargo Specials is dé dienstverlener die zeevracht zendingen voor u vervoert. Wij verlenen u een perfecte service. Cargo Specials zorgt ervoor dat uw zeevracht zendingen op elke plek ter wereld geleverd of opgehaald worden. Indien gewenst combineren wij uw zeevracht met wegtransport.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door de goedkope zeevracht tarieven en uitstekende service. Ook voor spoedtransport of grote en zware vrachten bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres. Bij ons kunt u zeevracht zendingen vervoeren per full- of less container load.

Zeevracht naar alle bestemmingen

Wij hebben een zeevrachtnetwerk over de hele wereld. Vanwege ons grote sterke netwerk bieden wij u dan ook de mogelijkheid om voor werkelijk elke bestemming ter wereld een transport op maat aan te vragen.

Op het gebied van zeevracht bieden wij u diverse diensten aan. Bij elke dienst zorgen wij ervoor dat deze snel en op professionele wijze wordt uitgevoerd. Hierbij hechten wij zeer veel waarde aan het bieden van een uitstekende persoonlijke service.

Full en less container load

Bij zeevracht is het mogelijk om zendingen te vervoeren per full container load en less container load.

Full container load

Voor grote en zware zendingen is full container load ofwel FCL zeer geschikt. Hierbij is een container enkel geladen met uw goederen. Bij full container load maakt het niet uit hoe vol de container is gevuld. U betaalt voor een volledige container.

Less container load

Heeft u een iets minder grote zending en is er dus nog voldoende plaats over in de container? Dan is Less Container Load een ideale optie. Bij Less Container Load ofwel LCL zendingen worden uw goederen samen met andere zendingen in een container vervoerd. Er worden hierbij dan ook meerdere zendingen van verschillende bedrijven in één container geladen en vervoerd. De ruimte van de container wordt hierbij dan ook optimaal benut.
 

 


 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte