Cargo Specials logo

Vrachtvluchten

Vrachtvlucht door Cargo Specials

Cargo Specials is úw transportpartner als het gaat om vrachtvluchten. Wanneer gebruikelijke lijnvluchten geen mogelijkheid bieden om vracht tijdig naar de plaats van bestemming te vervoeren is een vrachtvlucht dé oplossing. Door te kiezen voor een chartervlucht kunnen uw goederen via een eigen vrachtvliegtuig snel worden vervoerd naar alle internationale luchthavens.

Heeft u een spoedvracht? Neem direct contact met ons op!

Vrachtvluchten naar alle bestemmingen

Wij beschikken over een groot luchtvracht netwerk. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw goederen snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd. Wij kunnen vanaf vrijwel alle Nederlandse vliegvelden charteren. Of het nu gaat om een vrachtvlucht vanaf Schiphol, Eindhoven Airport of Rotterdam The Hague Airport.

Wij voeren vrachtvluchten uit naar onder andere de volgende bestemmingen:

Soms kan het voorkomen dat het vliegveld niet de uiteindelijke bestemming is. In dat geval wordt uw vrachtvlucht per transportvliegtuig bij aankomst gecombineerd met goederenvervoer per vrachtwagen of trein. Wij zorgen ervoor dat uw zending geen onnodige vertragingen oploopt hij het in- en uitklaren van de goederen. Hierdoor kunnen wij snelle transittijden garanderen.

Kosten voor vrachtvluchten

VrachtvluchtenDe kosten voor luchtvracht is afhankelijk van diverse factoren. In de meeste gevallen dient een compleet vrachtvliegtuig te worden gecharterd. Doordat deelzendingen hiervoor vaak geen mogelijkheid bieden vakken de kosten relatief gezien hoger uit. Daarnaast zijn het gewicht en de afmetingen bepalend voor de prijs. Om het (volume-) gewicht te berekenen gebruiken wij eenvoudige formule die het gewicht per vracht bepaalt: Lengte x breedte x hoogte (in cm). Voor speciale vrachten zoals vrachtvluchten en grote- en incourante zendingen kunnen andere tarieven gelden. 

Uw chartervluchten geregeld door Cargo Specials

Als luchtvracht expediteur verzorgen wij de gehele afhandeling en administratie. Wij dragen zorg aan de benodigde vervoersdocumenten zoals douanepapieren en de luchtvrachtbrief.

Wilt u weten wat een vrachtvlucht kost? Neem dan contact met ons op of vul vrijblijvend het offerteformulier in. Wij sturen u binnen één dag een prijsindicatie of offerte toe. Heeft u een spoedvracht? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085 – 877 0066. of stuur een e-mail naar info@cargospecials.com.


Offerte aanvragen