Cargo Specials logo

Luchtvracht expediteur

Op zoek naar een snelle en betrouwbare luchtvracht expediteur?

Wilt u snel en voordelig uw luchtvracht verzending laten regelen door een ervaren luchtvracht expediteur? Cargo Specials is dé partner als het gaat om luchtvracht transport. Als luchtvracht expediteur regelen wij de complete afhandeling en administratie van al uw luchtvracht zendingen. Vraag direct een offerte aan voor de laagste tarieven.

Voordelig per vliegtuig versturen naar alle bestemmingen

Zoals u van een luchtvracht expediteur mag verwachten kunnen wij uw zending versturen naar alle bestemmingen. Door onze nauwe contacten met onze transportpartners in alle landen en werelddelen kunnen wij uw goederen vrijwel overal afleveren. Bovendien hanteren wij zeer scherpe tarieven voor zendingen per vliegtuig. Neem vrijblijvend contact met ons zodat wij de kosten voor uw internationale transport kunnen berekenen.

Uw luchtvracht transport snel afgeleverd

Luchtvracht transport is één van de snelste transportmethodes. Hierdoor zijn wij in staat om uw zending snel op de plaats van bestemming af te leveren. Snelle transittijden en een betrouwbare levering staan bij luchtvracht expediteur Cargo Specials centraal in de dienstverlening.

Wanneer het gaat om transport per vrachtvliegtuig heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

  • Door-to-door
  • Airport-to-airport

Bij door-to-door zendingen zorgen wij ervoor dat uw vracht vanaf de luchthaven per wegtransport verder wordt vervoerd. Wij kunnen de zending zowel van of naar het vliegveld vervoeren per vrachtwagen, boot of trein. Indien u kiest voor airport-to-airport dan wordt uw zending tot aan de luchthaven geregeld. De ontvanger dient de goederen zelf af te halen. Wij adviseren u graag wat voor uw situatie het snelste en het voordeligste uitkomt.

Wij regelen al uw internationale zendingen

Als luchtvracht expediteur verzorgen wij de gehele afhandeling en administratie. Wij dragen zorg aan de juiste transportdocumenten en douanerechten. Op deze wijze heeft u vrijwel geen omkijken naar uw luchttransport. Voor snelle, betrouwbare en vooral betaalbare transport per vliegtuig is Cargo Specials de aangewezen luchtvracht expediteur. Vraag direct een offerte aan voor de voordeligste tarieven.


Offerte aanvragen