Sneltransport

Bent u op zoek naar een bedrijf die zorg kan dragen aan internationaal sneltransport voor uw zending? Cargo Specials is uw partner op het gebied van sneltransport. Bij ons staat snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Wij kunnen zorgdragen aan zowel nationale als internationale transporten. Hierbij nemen wij het volledige papierwerk uit handen. Alle bijkomende administratieve zaken zoals douanepapieren en transportdocumenten worden door ons geregeld. Kortom: Cargo Specials is dé sneltransporteur die garant staat voor een snelle levering wereldwijd. 
 

Internationaal sneltransport

Cargo Specials is gespecialiseerd in internationaal sneltransport. Wij hebben jarenlange ervaring als expediteur. Hierdoor zijn wij in staat om uw zending snel en veilig af te leveren op de plaats van bestemming. Zowel nationaal als internationaal kunnen wij onze transportdienstverlening aanbieden. Wij beschikken over een wereldwijd netwerk aan transportpartners. Hierdoor kunnen wij transport opmaat aanbieden voor vrijwel elke zending. Of het nu gaat om enkele dozen, pallets of containers. Wij kunnen zorgdragen aan uw sneltransport. Ook voor spoedzendingen en grote- of zware zendingen bent u bij ons aan het juiste adres. Als internationale sneltransporteur zijn wij onder andere gespecialiseerd in. 

  • Luchtvracht
  • Zeevracht
  • Wegtransport 
  • Koeriersdiensten 

Lees hieronder meer over onze internationale transportdiensten. 

Snel versturen via luchtvracht

Sneltransport per vrachtvliegtuig

Cargo Specials is een ervaren luchtvracht expediteur. Luchtvracht is één van de snelste wijze van goederenvervoer. Daarom leent luchtvracht transport zich uitstekend voor sneltransport. . Wij zijn in staat uw om zending per luchtvracht snel op de plaats van bestemming af te leveren. Wij verzorgen uw luchtvracht zending wereldwijd. Of het nu gaat om transport per vrachtvliegtuig naar Amerika, de VEA (Verenigde Arabische Emiraten), Suriname of China. Wij zijn in staat om uw goederen overal ter wereld af te leveren.

Als luchtvracht expediteur kunnen wij naar alle luchthavens transporteren. Via een gehuurd transportvliegtuig kunnen wij uw zending snel en veilig vervoeren. Hierbij kunnen wij snelle transittijden garanderen. Normaliter wordt een zending op het vliegveld afgeleverd (airport-to-airport). Echter is het ook mogelijk om uw luchttransport te combineren met een andere vervoersmethode (door-to-door). Wanneer u kiest voor hybride transport dan wordt u zending over de weg per bestelbus of vrachtwagen verder landinwaarts vervoerd. Uw transport kan dan op elke locatie worden afgeleverd. 

Voor vragen over luchtvracht, airport-to-airport of door-to-door leveringen kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. 

Internationaal transport per zeevracht

Sneltransport per zeevracht

Hoewel zeevracht niet direct tot sneltransport kan worden berekend kunnen wij dit ook voor u verzorgen. Uw zending wordt dan per boot verstuurd. Door ons wereldwijde netwerk kunnen wij naar vrijwel alle havens vervoeren. Wanneer het een zending betreft die naar een ver land dient te worden getransporteerd is zeevracht een relatief goedkope oplossing. Echter zijn vrachtschepen in vergelijking met vliegtuigen langer onderweg. Wanneer er niet directe spoed bij de zending genoemd is dan kan deze transportwijze worden ingezet. 

Voor het verschepen van goederen per zeevracht gelden er twee soorten transport. Less container load is een geschikte optie voor relatief kleine zendingen. Hierbij worden de goederen samen met andere opdrachtgevers in één zeecontainer vervoerd. Dit werkt kostenbesparend omdat u geen aparte container hoeft te huren. Heeft u grote of zware zendingen? Dan is full container load de beste oplossing voor uw transport. U heeft dan de beschikking om een volledige container af te laden. 

Mocht de haven niet de gewenste afleverlocatie zijn dan kunnen wij tevens zorgdragen aan het verdere vervoer. Door de container per trein of trailer verder te vervoeren kunnen wij uw zending op alle bestemmingen afleveren. 

Wilt u meer weten over zeevracht transport? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie omtrent deze transportwijze. 

 

Internationale wegtransport

Sneltransport per wegtransportVoor sneltranport binnen Europa is Cargo Specials de aangewezen partner. Wij kunnen tevens zorgendragen aan uw transport via wegtransport. Bij deze relatief goedkope transportwijze worden uw goederen per vrachtwagen over de weg vervoerd.  Duitsland, Spanje en Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland) zijn er populaire bestemmingen. In deze landen hebben wij een groot netwerk waarmee wij uw sneltransport kunnen bewerkstelligen. Echter kunnen wij ook naar andere Europese landen goederen vervoeren. 

Wegtransport kan ook worden gecombineerd met luchtvracht of zeevracht. Uw zending zal vanaf het vliegveld of haven met een truck verder worden vervoerd. Doordat er onderweg van transportwijze wordt gewijzigd kan de inklaring en uitklaring van goederen enige vertraging opleveren. Echter kunnen wij mede door ons netwerk een zo snel mogelijke levering garanderen. 

Wij hebben ervaring met onder andere dedicated- en groupage transporten. Bij dedicated transport wordt het voertuig geheel aangepast aan uw zending. Dit is volledig maatwerk waarbij bijvoorbeeld de chauffeur als uw medewerker kan worden gezien. Indien u kiest voor Groupage transport dan wordt uw zending gecombineerd met zendingen van andere opdrachtgevers. Deze collectieve transportmethode zorgt ervoor dat de ksoten aanzienlijk lager zijn. Zowel groupage- als deditated transporten zijn mogelijk naar alle landen binnen Europa. 
 

Sneltransport per koerier

Cargo Specials biedt naast wegtransport tevens een wereldwijde pakketdienst aan. Door middel van sneltransport per koerier kan uw vracht of pakket in een zeer korte tijd worden afgeleverd. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een zending in Nederland, in Europa of elders in de wereld. Onze gecertificeerde chauffeurs kunnen uw zendingen veilig en snel bezorgen in een nette bestelbus. Ook voor (internationaal) spoedtransport en beveiligd transport (TAPA) kunnen wij u van dienst zijn. Wij werken onder andere met onboard koeriers. Hiermee kunnen wij de aflevertijden verkorten waardoor u bent verzekerd van de snelst mogelijke levering. 
 

Wat kost sneltransport? 

De kosten voor sneltransport zijn sterk afhankelijk van verschillende factoren. De meest belangrijke factor is wellicht de gekozen transportwijze. Over het algemeen is luchtvracht de meest snelle wijze van transport. Echter is het kostenplaatje van deze transportmethode relatief gezien hoger dan bijvoorbeeld wegtransport of zeevrachttransport. Ook het aantal colli en het gewicht heeft invloed op de transportkosten. Op basis van het volumegewicht en de transportwijze die uw voorkeur heeft kunnen wij de transportkosten voor uw zendingen berekenen. Wij adviseren u graag over de juiste verzendmethode voor uw zending, zodat u de kosten in de hand kunt houden. 

Direct weten wat de tarieven zijn voor uw sneltransport? Vraag dan direct een offerte aan. 

Meer weten over sneltransport door Cargo Specials?

Wilt u meer weten over sneltransport door Cargo Specials? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden omtrent sneltransport per luchtvracht, zeevracht of wegtransport. Onze transportdienstverlening wordt gekenmerkt door de snelle transittijden, aantrekkelijke tarieven en een vaste contactpersoon. Het spoedzending die via sneltransport veilig afgeleverd dient te worden? Neem dan telefonisch contact op via 085 – 877 0066 of per e-mail op info@cargospecials.com