Cargo Specials logo

Welke vracht wordt per vliegtuig vervoerd?

Welke vracht per wordt per vliegtuig vervoerdSnel vracht naar het buitenland vervoeren? Laat dit dan doen door een ervaren transportbedrijf. Cargo Specials is uw transportpartner als het gaat om het vervoeren van luchtvracht zendingen. Wij zorgen ervoor dat uw vracht overal ter wereld geleverd of afgehaald wordt.
 
Luchtvracht transport leen zich uitstekend voor vervoeren van vracht over langere stukken. Wanneer een vracht per wegtransport of zeevracht te lang duurt en de kosten hierdoor de kosten worden opgevoerd is vracht per vliegtuig vaak de juiste keuze. Indien de snelheid van een levering van belang is en de vracht over een lang afstand, al dan niet naar het buitenland, dient te worden vervoerd dan is vrachtvervoer per vliegtuig een geschikte oplossing. Hierdoor is de vracht snel op de plaatst van bestemming. In de regel wordt luchtvracht vaak gecombineerd met wegtransport waarbij vrachtwagens de zending op de gewenste plaatst afleveren. Door deze hybride vorm van transport kan een snelle levering worden gegarandeerd.

 

 

De afgelopen jaren heeft Cargo Specials al voor honderden bedrijven luchtvracht zendingen naar het buitenland vervoerd. Dankzij onze ruime ervaring zorgen wij er dan ook voor dat uw vracht snel op de plaats van bestemming terecht komt.
 
Als internationaal transportbedrijf is het voor ons mogelijk om luchtvracht zendingen uit te voeren naar haast iedere bestemming ter wereld. Natuurlijk versturen wij uw vracht altijd snel en correct. Ons team gaat hierbij zeer zorgvuldig te werk.
 

Ontdek de voordelen van Cargo Specials

Als u uw luchtvracht zending door ons laat versturen, dan biedt u dit tal van voordelen, zoals:
 

  • Een compleet transport op maat
  • Weinig beperkingen
  • Scherpe luchtvracht tarieven
  • Snelle bezorging

 

Verzending per vliegtuig op maat

Ons team verzorgt het transport van het begin tot het eind. Zo kunnen wij luchtvracht met wegtransport combineren. Uw vracht wordt dan snel op de plaats van bestemming afgeleverd.
 

Weinig beperkingen

Wij kunnen haast iedere luchtvrachtzending vervoeren die in het vliegtuig past en stellen weinig beperkingen.
 

Scherpe luchtvracht tarieven

Wij hanteren scherpe luchtvracht tarieven en berekenen de luchtvracht kosten aan de hand van een simpele formule.
 

Snelle bezorging met vracht per vliegtuig

Een luchtvracht zending via Cargo Specials is erg snel. Binnen één tot enkele dagen leveren wij uw vracht af op de plaats van bestemming. De exacte duur hangt weer af van de bestemming.
 

Hoe werkt een luchtvracht zending?

Bij een luchtvracht zending vervoeren wij uw vracht vanaf Schiphol naar het buitenland. Hierbij bieden wij u een compleet transport aan. Dit houdt in dat wij uw vracht vanaf de buitenlandse luchthaven ook weer verder over de weg naar het afleveradres kunnen vervoeren.  U heeft de keuze uit een transport van:
 

  • Door-to-door
  • Door-to-airport
  • Airport- to-door
  • Airport-to-airport

 

Door-to-door

Een transport van deur tot deur is de meest uitgebreide vorm van vrachtvervoer. Hierbij combineren we luchtvracht met wegtransport. Eerst halen wij uw vracht op en vervoeren deze naar de luchthaven, vanwaar uw vracht per vliegtuig naar het buitenland wordt vervoerd. Vervolgens wordt uw vracht weer verder, over de weg, naar het afleveradres vervoerd. 
 

Airport-to-airport transport

Bij deze vorm van transport vervoert u uw vracht zelf naar het vliegveld. Vervolgens vervoeren wij uw vracht per vliegtuig naar de luchthaven in het buitenland. Hier wordt de vracht weer opgehaald door de ontvanger.
 

Enige beperkingen

Wilt u vracht per vliegtuig verzenden? Dan stellen wij hier wel enige beperkingen aan. Ook al vervoeren wij haast iedere luchtvrachtzending die in het vliegtuig past, toch zijn er enige beperkingen.
 

Het volumegewicht

Tevens is het afhankelijk van het vrachtgewicht of wij uw vracht per vliegtuig kunnen vervoeren. Via een eenvoudige formule berekenen wij de kosten van uw luchtvracht. Hierbij kijken wij naar de bestemming en het gewicht dan wel het volumegewicht.

 

Actueel gewicht: dit is het gewicht op basis van het totale gewicht van de goederen. Het volumegewicht wordt berekend door middel van de volgende formule:

 

Lengte x breedte x hoogte in cm : 6000 = volumegewicht

 

Hierbij wordt het hoogste resultaat altijd belast.

 

De snelste wijze van internationaal transport

Vrachtvervoer per vliegtuig is natuurlijk de snelste wijze van internationaal transport. Hierbij komt uw vracht zeer snel aan op de plaats van bestemming, al dan niet in het buitenland. Doorgaans is dit binnen één tot enkele dagen. Ons team volgt iedere fase van de zending en houdt u hier ook van op de hoogte. Hierdoor weet u zeker dat uw vracht snel en correct op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.
 

Meer weten over vracht per vliegtuig?

Wilt u graag meer weten over luchtvracht? Of welke vracht met het vliegtuig wordt vervoerd? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Het team van Cargo Specials vertelt u graag meer over onze diensten en de tarieven. Wij zijn bereikbaar via 085 – 8770066 en info@cargospecials.com.
 

 
Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Zodra wij uw offerteaanvraag hebben ontvangen, gaan wij hiermee aan de slag. U weet dan ook al snel welke scherpe tarieven wij hanteren.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte