Cargo Specials logo

Luchtvracht naar het buitenland. Snel Vracht Verzenden

Luchtvracht naar het buitenlandSnel luchtvracht naar het buitenland verzenden? Laat dit dan over aan een ervaren transportbedrijf, zoals Cargo Specials.

 
Wij zijn uw transportpartner als het gaat om luchtvracht. Cargo Specials heeft een ruime ervaring met het vervoeren van luchtvrachtzendingenWij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw vracht haast over ter wereld kan worden geleverd.

 

Waarom luchtvracht door Cargo Specials?

Als professioneel transportbedrijf hechten wij een grote waarde aan klantvriendelijkheid en snelheid. Dit zijn onze twee speerpunten. Door middel van luchtvracht kunnen wij uw vracht dan ook snel en op een correcte wijze naar uw klant in het buitenland vervoeren. Uw klant hoeft dus niet lang op de levering te wachten. Deze snelle levering leidt weer tot een grotere klanttevredenheid bij uw klanten.

 
Wij hebben een jarenlange ervaring met het uitvoeren van luchtvrachtzendingen. Wij zijn wereldwijd actief met luchtvracht. Op deze pagina treft u een aantal bestemmingen waar wij luchtvracht zendingen naar uitvoeren.
 
Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u een transport op maat aanbieden. Wij weten precies welke zaken we voor u moeten regelen om de luchtvrachtzending snel en probleemloos uit te voeren.
 

Wat gebeurt er bij luchtvracht?

Als wij een luchtvrachtzending voor u uitvoeren, wordt uw vracht vanaf Schiphol naar een buitenlandse luchthaven vervoerd.

Een groot pluspunt van onze luchtvracht is de snelheid. Doorgaans arriveert uw vracht binnen een tot enkele dagen in het buitenland. Daarnaast kunnen wij haast iedere soort vracht voor u vervoeren. Uitzonderingen hierop zijn vloeistoffen en verdovende middelen.
 

Hoe werkt luchtvracht naar het buitenland?

Als wij een luchtvrachtzending naar het buitenland voor u uitvoeren dan haalt onze chauffeur de vracht bij u op en rijdt hiermee door naar Schiphol. Hier wordt uw vracht ingecheckt en in het ruim van het vliegtuig geladen.
 
Luchtvracht is natuurlijk erg snel. Binnen een tot enkele dagen arriveert de vracht in het buitenland. Bij een luchttransport volgen wij iedere fase zeer nauwkeurig. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw vracht snel en in een goede staat bij uw klant wordt afgeleverd.
 
Bij een luchtvrachtzending heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de onderstaande twee opties:

  • Airport-to-airport
  • Door-to-door

 

Door-to-door

Een door-to-door transport is een compleet transport, waarbij luchtvracht met wegtransport wordt gecombineerd. Vanaf de buitenlandse luchthaven worden uw goederen dan weer over de weg naar uw klant vervoerd.

 

Airport-to-airport

U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een airport-to-airport transport. Hierbij worden uw goederen op de luchthaven afgeleverd. De ontvanger haalt de zending hier op.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u Cargo Specials inschakelt voor een luchtvracht zending dan maakt u de juiste keuze. Met ons luchtvrachttransport bieden wij u een transport op maat aan.

Als veelzijdig transportbedrijf bieden wij u meerdere transportdiensten aan. Naast luchtvracht, voeren wij ook wegtransporten en zeevrachtzendingen uit.
 

Meer weten

Wilt u graag meer informatie over luchtvracht naar het buitenland? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via het contactformulier op deze website. Wij vertellen u graag meer over de transportdiensten wij uitvoeren.
 

 
Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte