Cargo Specials logo

Zeevracht. Laat Uw Vracht Moeiteloos Overzee Vervoeren

Zeevracht container spoedZeevracht

Moet u veel vracht of zware vracht naar een ander continent vervoeren? Dan is zeevracht een optie. Hiervoor bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres.

Als ervaren transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grote en zware vrachten. Wij kunnen uw vracht dan ook moeiteloos per zeevracht naar het buitenland vervoeren.
 
Als professioneel transportbedrijf beschikken wij over een internationaal zeevrachtnetwerk. Hierdoor is het mogelijk om uw vracht zonder problemen naar het buitenland te vervoeren.
 
Wat betreft zeevracht bieden wij u diverse mogelijkheden. Afhankelijk van het vrachtvolume kunnen wij uw vracht per full container load of per less container load vervoeren.
 

Waarom kiezen voor zeevracht?

Als u veel vracht of zware vracht naar een ander continent wilt vervoeren, dan is zeevracht de meest geschikte optie. Uw vracht kan dan in een keer, overzee, naar het buitenland worden vervoerd.
 

Wat gebeurt er bij zeevracht?

Bij een verzending per zeevracht wordt uw vracht vanaf een Nederlandse of Belgische haven overzee naar het buitenland vervoerd.
 
Vanaf de buitenlandse haven wordt uw zending weer over de weg naar het afleveradres vervoerd. Zeevracht wordt dus met wegtransport gecombineerd.
 
Doorgaans duurt het enkele weken voordat uw vracht in het buitenland is gearriveerd en bij uw klant in het buitenland wordt afgeleverd.
 

Hoe werkt zeevracht?

Een verzending per zeevracht werkt vrij eenvoudig. Onze chauffeur haalt uw vracht bij u op en rijdt hiermee door naar de haven. Hier wordt uw vracht weer in een container geplaatst en overzee naar het buitenland vervoerd.
 
Als servicegericht transportbedrijf bieden wij voor elk soort vrachtvolume wel een geschikte oplossing. Zo kunnen wij uw vracht op verschillende manieren vervoeren. Dit kan per:
 

Full container load

Als u veel vracht of zware vracht wilt verzenden dan is een verzending per full container load de beste mogelijkheid. Hierbij vullen wij een of meerdere container(s) met uw vracht. Een container is dan enkel met uw vracht gevuld en er wordt geen gebruik gemaakt van deelladingen. Een container wordt dan dus exclusief voor u ingezet.
 

Less container load

Een verzending per less container load is weer een goede mogelijkheid als u vracht van een lager volume wilt vervoeren. Uw verzending wordt dan in één container geladen. In deze container wordt ook vracht van andere opdrachtgevers geplaatst. De ruimte van de container wordt dan dus optimaal benut.
 

Wat gebeurt er als u kiestvoor Cargo Specials?

Als u uw vracht door Cargo Specials wilt laten vervoeren dan berekenen wij eerst het vrachtvolume. Afhankelijk hiervan bieden wij u de beste optie. Dit kan dus zeevracht zijn, maar ook luchtvracht of wegtransport. Als het om zeevracht gaat dan bieden wij u een transport op maat aan. U kunt dan kiezen uit een verzending per full container load of een verzending per less container load.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte