Cargo Specials logo

Zeevracht Naar Het Buitenland. Veel Vracht In Een Keer Vervoeren

zeevracht binnen europaWilt u veel of zware vracht naar een ander continent vervoeren? Dan bent u bij Cargo Specials aan het juiste adres. Wij kunnen uw vracht per zeevracht naar het buitenland vervoeren. Als ervaren transportbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grote en zware vrachten naar het buitenland.
 
Cargo Specials beschikt over een internationaal zeevrachtnetwerk. Vanwege dit grote netwerk is het voor ons mogelijk om naar bijna iedere bestemming ter wereld een transport op maat aan te bieden.
 

Waarom kiezen voor zeevracht door Cargo Specials?

Als u veel vracht of zware vracht naar een ander continent wilt vervoeren dan is zeevracht de beste optie. Hierbij kan uw vracht in een keer naar het buitenland worden vervoerd. Op het gebied van zeevracht zijn wij dé dienstverlener. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en verlenen u dan ook een perfecte service. Wij zorgen ervoor dat uw zeevrachtzending op haast elke plek ter wereld geleverd of opgehaald kan worden. Op deze pagina vindt u meer informatie over de bestemming waar wij zeevrachtzending naar uitvoeren.
 

Wat gebeurt er bij zeevracht?

Bij een zeevrachtzending vervoeren wij uw vracht overzee naar het buitenland. Vanaf de buitenlandse haven vervoeren wij uw goederen dan weer over de weg naar het afleveradres.Het kan enkele tot meerdere weken duren voordat uw vracht in het buitenland is afgeleverd. De exacte duur hangt weer af van de bestemming.
 

Hoe werkt zeevracht?

Als u kiest voor een zeevrachtzending dan bieden wij u twee mogelijkheden aan. Dit zijn:

  • Een verzending per full container load
  • Een verzending per less container load

 

Een verzending per full container load

Als u veel vracht wilt vervoeren dan wordt uw zending per full container load vervoerd. Hierbij vullen wij een of meerdere container(s) met uw vracht. Bij een verzending per full container load is een container enkel met uw vracht gevuld. We maken dan geen gebruik van deelladingen. De container wordt dan dus exclusief voor u ingezet.
 

Een verzending per less container load

Wanneer u vracht van een iets lager volume wilt vervoeren dan wordt uw zending per less container load vervoerd. Hierbij wordt uw vracht in één container geladen. Deze container is ook weer gevuld met vracht van andere opdrachtgevers geplaatst. De containerruimte wordt dan dus optimaal benut.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Voordat wij uw vracht vervoeren, berekenen wij eerst het vrachtvolume. Afhankelijk van dit volume bieden wij u de beste optie. Als het gaat om flink wat vrachtvolume dan vervoeren wij uw vracht overzee. Wanneer u minder vracht naar het buitenland wilt vervoeren dan kan dit per wegtransport of via een luchtvrachtzending.
 

Meer weten

Wilt u graag meer informatie over zeevracht? Dan kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. Verder zijn wij bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 877 00 66.
 

Offerte aanvragen

Via de onderstaande button is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Hierdoor weet u al snel meer over onze voordelige zeevrachttarieven. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, zit u nog helemaal nergens aan vast.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte