Cargo Specials logo

Wegtransport Naar Het Buitenland. Ontdek Hier De Vele Mogelijkheden

Wegtransport naar het buitenlandWegtransport naar het buitenland

Zoekt u een transportbedrijf dat uw vracht naar het buitenland vervoerd? Dan bent u bij Cargo Specials op de juiste plek. Als ervaren transportbedrijf kunnen wij uw vracht moeiteloos naar uw klant in het buitenland vervoeren.
 

Als u vracht naar het buitenland wilt vervoeren dan is het een mogelijkheid om hier een transportbedrijf voor in te schakelen. Zo’n bedrijf kan uw vracht in een keer naar het buitenland vervoeren.
 

Cargo Specials kan uw vracht per wegtransport naar uw klant vervoeren. Hierbij wordt de zending in een of meerdere trailers naar het afleveradres vervoerd.

Wat betreft wegtransport bieden wij u verschillende mogelijkheden. Voor elke soort vracht bieden wij u wel een geschikte optie. Afhankelijk van het vrachtvolume kunt u onder meer kiezen voor een dedicated of een groupage transport.
 

Waarom kiezen voor wegtransport?

Wanneer u veel vracht binnen Europa wilt vervoeren dan is wegtransport eigenlijk de meest logische optie. Uw vracht wordt dan in trailers over de weg naar uw klant vervoerd.
 
Cargo Specials heeft een ruime ervaring met wegtransport. Aangezien wij over een internationaal netwerk beschikken, kunnen wij uw vracht naar tal van landen vervoeren, zoals Spanje, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk.
 

Wat gebeurt er bij wegtransport?

Als uw vracht per wegtransport naar uw klant wordt vervoerd dan haalt onze chauffeur de lading bij op. Vervolgens gaat hij hiermee de weg op.
 

Voordat wij het wegtransport voor u uitvoeren, berekenen we eerst het volume van uw vracht. Aan de hand hiervan kunnen wij het tarief voor u bepalen.
 

Naast een standaard wegtransport, bieden wij u ook de optie van een spoedtransport. Bij een spoedtransport worden files vermeden. De chauffeur gaat ’s nachts de weg op om uw vracht snel naar het afleveradres te vervoeren.
 

Hoe werkt een wegtransport?

Wegtransport is een zeer flexibele transportdienst, welke u verschillende mogelijkheden biedt. Afhankelijk van het vrachtvolume biedt Cargo Specials u de volgende opties:
 

Dedicated transport

Als u veel of zware vracht wilt verzenden dan voeren wij een dedicated wegtransport uit. Hierbij wordt het voertuig exclusief voor u ingezet. Het transport wordt dan niet gecombineerd met vrachtopdrachten van andere klanten.
 

Groupage transport

Wanneer u lichtere vracht of minder vracht naar het buitenland wilt vervoeren dan is een groupage transport de meest geschikte mogelijkheid. Hierbij combineren wij het wegtransport met vrachtopdrachten van andere klanten.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u kiest voor Cargo Specials dan kiest u voor service en kwaliteit. Voordat wij het transport uitvoeren, berekenen wij eerst vrachtvolume. Afhankelijk hiervan bieden wij u een transport op maat aan. Dit kan dus een wegtransport zijn, maar het kan ook dat luchtvracht of zeevracht een geschiktere optie is.
 

Aangezien wij over een internationaal transportnetwerk beschikken, kunnen wij transporten met elkaar combineren. Zo kunnen wij uw vracht eerst per luchtvracht of overzee naar het buitenland vervoeren. Vanaf de luchthaven of haven vervoeren wij uw vracht dan weer over de weg naar het afleveradres.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte