Cargo Specials logo

Wegtransport Binnen Europa. Snel Vracht Naar Het Buitenland Vervoeren

Wegtransport binnen EuropaWilt u vracht naar het buitenland verzenden? Dan kunt u hiervoor een transportbedrijf inschakelen dat wegtransporten naar het buitenland uitvoert.
 
Cargo Specials is gespecialiseerd in vrachtvervoer naar het buitenland. Wij voeren grote en zware transporten uit met trailers. Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij uw vracht probleemloos naar vrijwel iedere bestemming vervoeren.

Voor wegtransport naar het buitenland bent u bij ons dan ook op de juiste plek.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Cargo Specials biedt u een flexibele koeriersdienst aan zonder. Wij stellen geen gewichts- of volumebeperkingen. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe zwaar uw vracht is, wij voeren het transport altijd voor u uit.

Als professioneel transportbedrijf hechten wij een grote waarde aan het leveren van de juiste kwaliteit. Wij bieden u dan ook een transport op maat aan.

Aangezien wij over een internationaal netwerk beschikken, kunnen wij uw vracht naar haast iedere bestemming ter wereld vervoeren. Hierbij maakt het niet uit hoe groot of hoe zwaar uw vracht is. Wij zorgen er in ieder geval voor dat het wegtransport snel wordt uitgevoerd.
 

Wat gebeurt er bij wegtransport?

Bij wegtransport wordt uw vracht in trailers over de weg naar het afleveradres vervoerd. Wij kunnen haast ieder type vracht vervoeren van haast ieder volume.

Afhankelijk van het vrachtvolume en het type vracht bieden wij u een dedicated of een groupage transport aan.
 

Dedicated wegtransport

Wilt u veel of zware vracht verzenden? Dan voeren wij een dedicated wegtransport voor u uit. Een voertuig wordt dan exclusief voor u ingezet. We combineren het transport dan niet met opdrachten van andere klanten.
 

Groupage transport

Als u minder vracht wilt verzenden dan voeren wij een groupage transport uit. Hierbij combineren wij het transport weer met opdrachten van andere klanten.

Met ons wegtransport kunt u, als ondernemer, een grotere doelgroep bereiken. U kunt uw producten immers overal ter wereld leveren.
 

Hoe werkt wegtransport naar het buitenland?

Bij een wegtransport naar het buitenland rijdt onze chauffeur met uw vracht naar het afleveradres.

Wij kunnen een wegtransport ook weer combineren met luchtvracht of zeevracht. Hierdoor is het mogelijk om uw goederen naar haast elke bestemming ter wereld te vervoeren.

De aankomststijd van het transport hangt weer af van diverse factoren. U kunt hierbij onder meer denken aan de afstand, een in-/uitklaring van uw goederen en feestdagen.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u ervoor kiest dat wij uw goederen vervoeren, dan kiest u voor service en kwaliteit. Wij bieden u altijd een transport op maat aan. Dit kan wegtransport zijn, maar ook luchtvracht, zeevracht of een combinatie daarvan.

Cargo Specials is een flexibel transportbedrijf. Zo bieden wij 24 uur per dag en zeven dagen per week koeriersdiensten naar het buitenland aan.
 

Meer weten

Wilt u meer weten over wegtransport naar het buitenland? Dan kunt u via het contactformulier altijd even contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag meer over onze transportdiensten.

Cargo Specials is bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 877 00 66.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Benieuwd naar onze tarieven? Vraag dan via de onderstaande button een offerte aan. Door dit te doen, komt u al snel meer te weten over onze betaalbare tarieven. Aangezien het aanvragen van een offerte geheel vrijblijvend is, zit u nog helemaal nergens aan vast.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte