Vrachtvervoer Naar Het Buitenland. Snel En Probleemloos Vracht Vervoeren

Vrachtvervoer naar het buitenland

Bent u op zoek naar een transportbedrijf dat vracht voor u naar het buitenland kan vervoeren? Dan bent u bij Cargo Specials op de juiste plek.

Als ervaren transportbedrijf beschikken wij over een internationaal transportnetwerk. Voor ons is het dan ook mogelijk om uw vracht snel naar klanten in het buitenland te vervoeren. Hierbij stellen wij geen gewichts-of volumebeperkingen.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Cargo Specials heeft een ruime ervaring met vrachtvervoer naar het buitenland. De laatste jaren hebben wij al voor tientallen klanten transporten naar het buitenland uitgevoerd.

Aangezien wij over een internationaal transportnetwerk beschikken, kunnen wij uw vracht naar haast iedere bestemming ter wereld vervoeren.

Als klantvriendelijk bedrijf hechten wij een grote waarde aan het leveren van de juiste service en een goede kwaliteit. Wij voeren dan ook altijd een transport op maat uit. Dit houdt in dat het transport geheel naar uw wens zal verlopen. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of hoe zwaar de vracht is.
 

Wat gebeurt er bij vrachtvervoer naar het buitenland?

Met ons vrachtvervoer naar het buitenland leveren wij een flexibele vrachtdienst aan. Wij bieden u een complete service aan. Indien nodig combineren wij het vrachtvervoer ook weer met een andere transportdienst, zoals luchtvracht of zeevracht.
 

Hoe werkt vrachtvervoer naar het buitenland?

Als u Cargo Specials inschakelt voor vrachtvervoer naar het buitenland dan haalt onze chauffeur de vracht bij u op en gaat hiermee de weg op.

Wat betreft vrachtvervoer naar het buitenland bieden wij u twee opties. Wij kunnen een dedicated transport of een groupage transport uitvoeren.
 

Dedicated transport

Als u veel vracht naar het buitenland wilt laten vervoeren dan voeren wij een dedicated transport voor u uit. Hierbij wordt een trailer enkel met uw vracht gevuld. Het transport wordt dan niet met opdrachten van andere klanten gecombineerd.
 

Groupage transport

Wanneer u minder vracht naar het buitenland wilt vervoeren dan voeren wij een groupage transport voor u. Hierbij wordt een trailer met uw vracht en de vracht van andere opdrachtgevers gevuld. Uw transport wordt dan gecombineerd met andere transporten.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u Cargo Specials inschakelt voor vrachtvervoer naar het buitenland dan kiest u voor snelheid, betrouwbaarheid en service. Voordat wij het transport voor u gaan uitvoeren, bespreken wij eerst de mogelijkheden met u. Daarna bieden wij u een transport op maat aan. Dit kan wegtransport, maar ook luchtvracht, zeevracht of een combinatie daarvan zijn. Wij houden u op de hoogte van het verloop van het transport. Hierdoor weet u zeker dat het transport naar uw klant in het buitenland op de juiste wijze wordt uitgevoerd.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.