Cargo Specials logo

Pallet Transport Buitenland? Cargo Specials Doet Dit Voor U

Luchtvracht pallet transportPallet Transport Buitenland

Wilt u pallets naar het buitenland vervoeren? Dan doet Cargo Specials dit voor u. Voor pallet transport naar het buitenland bent u bij ons op de juiste plek.
 
Wij beschikken over een internationaal netwerk en hierdoor kunnen wij uw vracht naar vrijwel iedere bestemming vervoeren. Wij kunnen uw vracht dan ook moeiteloos naar uw klant in het buitenland vervoeren.

In dit artikel leest u meer over een pallet transport naar het buitenland.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

De afgelopen jaren hebben wij al diverse pallet transporten naar het buitenland uitgevoerd voor verschillende bedrijven. Aangezien we hier dus ervaren in zijn, weten we precies op welke wijze wij een transport snel en correct uit moeten voeren.

Vanwege het feit dat we over een internationaal transportnetwerk beschikken, kunnen wij uw vracht naar haast iedere bestemming ter wereld vervoeren. Het maakt hierbij niet uit hoe groot of hoe zwaar uw zending is.
 

Wat gebeurt er bij een pallet transport?

Wij voeren een pallet transport naar het buitenland over de weg uit. Hierbij wordt uw vracht dus over de weg naar uw klant in het buitenland vervoerd.

Bij een pallet transport naar het buitenland bieden wij u een flexibele service aan, waarbij onze chauffeur uw vracht bij u ophaalt en ermee de weg op gaat. Het is mogelijk dat een pallet transport weer gecombineerd met zeevracht.
 

Hoe werkt pallet transport?

Het hangt weer van het gewicht af op welke wijze wij uw vracht vervoeren. Dit kan een dedicated of en groupage pallet transport zijn.
 

Dedicated transport

Wanneer u in een keer veel vracht wilt vervoeren, dan bieden wij u een dedicated transport aan. Hierbij vullen wij de trailer enkel met uw pallets. Een dedicated transport wordt niet gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Groupage transport

Als u slechts een aantal pallets wilt vervoeren, dan is een groupage transport de beste optie. Hierbij combineren wij uw transport met dat van andere opdrachtgevers.
 

Wat gebeurt er al u kiest voor Cargo Specials?

Als u meerdere pallets wilt laten vervoeren door ons, dan bekijken wij eerst wat de mogelijkheden zijn. Vervolgens bieden wij u dan een transport op maat aan. Dit kan dus een wegtransport zijn, maar ook zeevracht of luchtvracht.

Wij zijn servicegericht en volgen een transport dan ook zeer nauwkeurig. Zo weten we dat er onderweg niets met uw vracht gebeurt.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte