Cargo Specials logo

Pallet Transport Naar Het Buitenland. Laat Uw Pallets Moeiteloos En Snel Vervoeren

Wegtransport palletWilt u een of meerdere pallet(s) naar het buitenland vervoeren? Dan hoeft u dit natuurlijk niet zelf te doen. Hiervoor kunt u namelijk terecht bij Cargo Specials. Voor pallet transport naar het buitenland bent u bij ons aan het juiste adres.
 
Als gerenommeerd transportbedrijf beschikken wij over een internationaal netwerk. Hierdoor is het voor ons mogelijk om uw vracht naar haast iedere bestemming ter wereld te vervoeren.

Wij kunnen uw pallets dan ook moeiteloos en snel naar het buitenland vervoeren.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Cargo Specials is een ervaren transportbedrijf dat de afgelopen jaren al tientallen pallet transporten heeft uitgevoerd. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies hoe wij een pallet transport snel voor u uit kunnen voeren. Wij kunnen u dan ook garanderen dat uw vracht binnen no time bij uw klant in het buitenland wordt afgeleverd.

Aangezien wij over een internationaal netwerk beschikken, kunnen wij uw vracht naar bijna iedere bestemming ter wereld vervoeren. Het maakt hierbij niet uit wat het vrachtvolume is.
 

Wat gebeurt er bij een pallet transport?

Een pallet transport wordt doorgaans over de weg uitgevoerd. Onze chauffeur vervoerd uw vracht dan over de weg naar uw klant in het buitenland.

Met ons pallet transport bieden wij u een transport op maat aan. Bij deze flexibele vrachtdienst haalt onze chauffeur de vracht bij u op en gaat hiermee de weg op.
 

Hoe werkt pallet transport?

De manier waarop wij het pallet transport voor u uitvoeren hangt weer af van het vrachtvolume. Dit kan een dedicated transport of een groupage transport zijn.
 

Dedicated transport

Als het om veel pallets gaat dan voeren wij een dedicated transport uit. Hierbij wordt de trailer enkel met uw pallets gevuld. Wij combineren dit transport dan niet met opdrachten van andere klanten. Het voertuig wordt dan exclusief voor u ingezet.
 

Groupage transport

Als u een pallet of een aantal pallets wilt vervoeren dan wordt er een groupage transport uitgevoerd. Hierbij wordt het transport gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u ons inschakelt voor een pallet transport dan berekenen wij eerst het vrachtvolume. Vervolgens bespreken wij de mogelijkheden met u en bieden u een transport op maat aan. Dit kan een wegtransport zijn, maar ook zeevracht of luchtvracht.

Als servicegericht transportbedrijf volgen wij het pallet transport zeer nauwkeurig en houden wij u op de hoogte van het verloop ervan. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het transport geheel naar uw wensen verloopt.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte