Cargo Specials logo

Laat uw vracht verzenden door een onboard koerier. Probleemloos kostbare vracht verzenden

Onboard koerierWilt u kostbare vracht naar het buitenland verzenden? Laat dit dan over aan een professioneel transportbedrijf, zoals Cargo Specials. Wij vervoeren uw kostbare vracht op een veilige wijze.

Als transportbedrijf bieden wij onze klanten meerdere transportdiensten aan, zoals een handcarry service. Hierbij wordt uw kostbare vracht door een onboard koerier naar het buitenland vervoerd.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Cargo Specials is uw transportpartner als het gaat om het vervoeren van luchtvrachtzendingen. Wij kunnen uw vracht haast overal ter wereld leveren of afhalen.

Snelheid en klantvriendelijkheid zijn onze twee speerpunten. Wij zorgen ervoor dat uw zending snel en correct verstuurd en afgeleverd wordt. We gaan hierbij zeer zorgvuldig te werk.
 
Ons team heeft een ruime ervaring met het vervoeren van kostbare goederen en documenten. Wij kunnen er dan ook voor zorgen dat uw goederen op een veilige wijze door onze onboard koerier vervoerd wordt. Door een onboard koerier in te zetten, heeft u net even wat meer zekerheid. Tijdens het transport houdt deze uw eigendommen continu in gaten. Hij verliest ze geen moment uit het oog. U weet dus zeker dat er onderweg niets met uw eigendommen gebeurt.
 

Wat doet een onboard koerier?

Een onboard koerier van Cargo Specials voert een transport op een zeer exclusieve wijze uit. Door gebruik te maken van deze handcarry service worden uw eigendommen met een optimale voorzichtigheid vervoerd.

Meestal wordt een onboard koerier ingezet bij luchttransporten. De onboard koerier neemt de vracht dan mee aan boord van het vliegtuig. De zending wordt dan als handbagage vervoerd en deze wordt tijdens de vlucht continu in de gaten gehouden.
 

Hoe gaat een onboard koerier te werk?

Als servicegericht transportbedrijf werken wij alleen met betrouwbare en ervaren onboard koeriers. Zij weten precies op welke wijze zij uw eigendommen op een veilige manier moeten vervoeren.

Als u een onboard koerier inzet dan haalt deze de eigendommen bij u op en rijdt hiermee door naar Schiphol. Hier wordt uw zending als handbagage mee aan boord genomen van het vliegtuig.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u kiest voor een verzending per luchtvracht met een onboard koerier dan zorgen wij ervoor dat het transport helemaal geregeld is. De koerier levert uw vracht dan af bij uw klant in het buitenland.

Aangezien wij over een internationaal transportnetwerk beschikken, is het mogelijk om naar tal van landen een onboard koerier in te zetten. Op deze pagina vindt u hier meer informatie over.
 

 

Meer weten

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte