Cargo Specials logo

Wat zijn de kosten voor het vervoeren van goederen per luchtvracht?

Wat zijn de kosten voor het vervoeren van goederen per luchtvrachtWat zijn de kosten voor het vervoeren van goederen per luchtvracht? Vraagt u zich dit af, omdat u goederen per vliegtuig wilt vervoeren? Dan geeft Cargo Specials u hier een antwoord op deze vraag. Wij zijn uw transportpartner als het gaat om goederen te vervoeren per luchtvracht.
 
Cargo Specials biedt u de grootste flexibiliteit in het verzenden van luchtvracht. Als ervaren en flexibele luchtvracht expediteur voeren wij luchtvracht zendingen uit naar alle bestemmingen ter wereld. Dit doen wij tegen zeer concurrerende tarieven.
 

 

Tijd is geld

Natuurlijk wilt u geen onnodige kosten maken met het vervoeren van goederen. Bij Cargo Specials begrijpen wij dat. Ons team zorgt ervoor dat uw goederen direct en snel worden vervoerd. Zo wordt uw lading binnen enkele dagen op de plaats van bestemming afgeleverd. De tijdsduur hangt natuurlijk af van de bestemming. Goederen verzenden binnen Europa doen wij doorgaans binnen 1 dag. Een goederentransport buiten Europa duurt meestal iets langer afhankelijk van de exacte bestemming.
 

Klanttevredenheid en snelheid

Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en snelheid. Ons team zorgt er altijd voor dat iedere zending snel en correct verstuurd wordt en afgeleverd. Natuurlijk gaan wij hier zeer nauwkeurig en zorgvuldig te werk. U bent er dus zeker van dat wij uw vracht zo veilig mogelijk verzenden.
 

Daarom kiest u voor Cargo Specials

In Nederland zijn er meerdere luchtvrachtbedrijven gevestigd, dus waarom zult u dan voor Cargo Specials kiezen? De reden is heel simpel: als ervaren luchtvracht expediteur bieden wij u de meeste voordelen, zoals:
 

 • Een complete verzending van A naar B
 • Weinig beperkingen
 • Scherpe luchtvrachttarieven
 • Een snelle service voor het ophalen en afleveren
 • Dedicated koeriers en trucks voor een directe afhaal opdracht beschikbaar
 • Persoonlijk contact ook buiten kantoortijden!
 • Geen keuzemenu of eindeloos in de wacht staan maar direct contact
 • Groot aanbod van vrijwel alle transportopties

 

Een compleet goederentransport per luchtvracht

Cargo Specials biedt u een complete transportdienst aan. Wij verzorgen het goederentransport van het begin tot het eind. Hierbij kunnen wij luchtvracht met wegtransport of koeriers combineren, zodat uw lading snel wordt opgehaald en afgeleverd.
 

Weinig beperkingen

Als flexibel transportbedrijf stellen wij weinig beperkingen aan een luchtvracht zending. Wij kunnen haast iedere zending vervoeren die in het vliegtuig past.
 

Scherpe luchtvrachttarieven

Het maakt niet uit naar welke bestemming u uw lading wilt vervoeren. Wij bezorgen uw vracht altijd tegen de meest scherpe tarieven.
 

 

Een snelle bezorging

Goederentransport per luchtvracht is zeer snel. Wij kunnen uw lading dan ook binnen enkele dagen afleveren op de plaats van bestemming.
 

Kosten van een goederentransport per luchtvracht

De kosten van een goederentransport per luchtvracht worden berekend met een simpele formule, waarbij gekeken wordt naar de bestemming en het gewicht dan wel het volumegewicht.
 
Actueel gewicht is het gewicht op basis van hoeveel kg de goederen wegen.
 
Volumegewicht is het volume wat wordt berekend middels deze formule:
 
Lxbxh in cm : 6000 = volumegewicht.
 
Het hoogste resultaat wordt altijd belast.
 

Transittijd

Goederentransport per luchtvracht is natuurlijk de meest snelle transportwijze(buiten Europa). Een luchtvrachtzending komt snel aan op de plaats van bestemming. Meestal is dit binnen enkele dagen. Als u ons inzet voor luchttransport, dan volgen wij iedere fase van het transport, waarbij wij u ook op de hoogte houden. Hierdoor bent u er zeker van dat uw luchtvrachtzending snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.
 

Een compleet transport op maat

Cargo Specials biedt u een compleet transport op maat aan, waar u zelf geen omkijken meer naar heeft. Dit scheelt u weer tijd. Bij een goederentransport per luchtvracht, bieden wij u diverse opties aan:
 

 • Door-to-door
 • Door-to-airport
 • Airport-to-door
 • Airport-to-airport

 

Door-to-door transport

Een door-to-door transport is de meest uitgebreide vorm van goederentransport. Hierbij combineren we luchtvracht met wegtransport. Uw lading wordt eerst met een vrachtwagen opgehaald en naar het vliegveld gebracht vanwaar het per vliegtuig naar het airport van bestemming gaat. Vanaf de luchthaven wordt uw zending weer verder over de weg, naar het afleveradres, vervoerd. Dit is dus een transport van deur tot deur.
 

Airport-to-airport transport

U kunt er ook voor kiezen om uw goederen zelf aan te leveren op het vliegveld.

Wij regelen dan de luchtvracht tot het betreffende vliegveld van bestemming. Hier haalt de ontvanger de vracht dan weer op. Uw goederen worden dan van luchthaven tot luchthaven vervoerd.
 

Meer weten over de kosten van goederentransport per luchtvracht?

Wilt u graag meer weten over de kosten van goederentransport per luchtvracht? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor meer informatie. Ons team informeert u graag over onze diensten en tarieven. Cargo Specials is bereikbaar via 085 – 8770066 en info@cargospecials.com.

 

 

Of vraag een vrijblijvende offerte aan. Cargo Specials staat voor snelheid, betrouwbaarheid én scherpe tarieven. Dit begint al als wij uw offerteaanvraag ontvangen. We gaan dan zo snel mogelijk aan de gang met uw aanvraag U weet dus al snel wat de kosten van goederentransport per luchtvracht zijn.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte