Cargo Specials logo

Wat zijn de kosten van een prive vrachtvliegtuig?

Kosten prive vrachtvliegtuigWilt u een vrachtvliegtuig huren, omdat u snel en probleemloos uw vracht wilt verzenden? Dan vraagt u zich natuurlijk af wat de kosten zijn van een prive vrachtvliegtuig. Wij leggen het u hier uit.
 
Als u snel vracht wilt vervoeren naar het buitenland, dan biedt een reguliere lijndienst u vaak te weinig mogelijkheden. Zo biedt een lijndienst u onvoldoende tijd om uw vracht op het juiste tijdstip op de plaats van bestemming te laten arriveren. Uw vracht worden dan te laat afgeleverd. Iets dat u natuurlijk niet wilt. Het huren van een vrachtvliegtuig is dan ook een perfecte optie. Uw vracht wordt dan met een privévliegtuig naar de plaats van bestemming verzonden. Snel, probleemloos en efficiënt.
 

 

Snelle levering

Als u ervoor kiest om uw vracht te laten vervoeren met een gehuurd privé vrachtvliegtuig, dan kan het vrachtvliegtuig direct vertrekken. U heeft dus niets te maken met lange wachttijden en tussenstops. Uw vracht worden direct vervoerd en arriveert dus snel bij het afleveradres.
 

Probleemloos vervoeren

U wilt uw vracht natuurlijk snel en probleemloos vervoeren. Cargo Specials zorgt hiervoor. Wij zorgen voor de afhandeling van de gehele administratie. U heeft hier dan ook geen omkijken meer naar. Iets dat u weer tijd scheelt. Bovendien volgen wij iedere fase van het transport, waarbij wij u ook op de hoogte houden. Hierdoor weet u zeker dat uw vracht snel en correct op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.
 

Efficiënt transport

Vracht verzenden met een gehuurd vrachtvliegtuig is een efficiënte wijze van transport. Er is dan geen sprake van tussenstops of wachttijden. Uw vracht kan dan direct worden vervoerd, zonder dat er tijd wordt verspild. Het team van Cargo Specials vervoerd uw vracht efficiënt van A naar B.
 

Ontdek onze transportmogelijkheden

Als u uw vracht met een gehuurd vrachtvliegtuig wilt verzenden, dan heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit vier opties:
 

  • Door-to-door
  • Door-to-airport
  • Airport-to-airport
  • Airport-to-door

 

Door-to-door

Een door-to-door transport is de meest uitgebreide vorm van goederentransport. Luchtvracht wordt dan gecombineerd met wegtransport. Uw vracht wordt dan eerst bij u opgehaald en daarna naar de luchthaven vervoerd. Vervolgens wordt de lading met het vrachtvliegtuig naar de buitenlandse luchthaven getransporteerd. Vanaf daar wordt uw vracht per wegtransport of koerier naar het afleveradres vervoerd. Dit is dus een transport van deur tot deur.
 

Door-to-airport

Bij een door-to-airport transport halen wij uw vracht op om deze per vrachtvliegtuig te transporteren. Op de buitenlandse luchthaven haalt de ontvanger de vracht op en regelt die inklaring en het natransport.
 

Airport-to-airport

Het is ook mogelijk om uw vracht vanaf de Nederlandse luchthaven naar een buitenlandse luchthaven te vervoeren. Hierbij vervoeren wij uw vracht met een vrachtvliegtuig naar het buitenland. Uw vracht wordt dan van luchthaven naar luchthaven vervoerd.
 

Airport-to-door

Bij een airport-to-door transport vervoeren wij uw vracht met een vrachtvliegtuig naar het buitenland. Vanaf de buitenlandse luchthaven wordt uw vracht dan weer per wegtransport naar het afleveradres vervoerd. Dit is dus een transport van luchthaven tot deur.
 

Vrachtvliegtuig van Cargo Specials

Als u uw vracht met een vrachtvliegtuig laat versturen door Cargo Specials, dan biedt u dit tal van voordelen, zoals onder meer:
 

  • Een compleet transport
  • Weinig beperkingen
  • Scherpe luchtvaarttarieven
  • Een uitstekende service

 

Een compleet transport

Wij verzorgen uw transport vanaf het begin tot het eind. Zo kunnen wij luchtvracht weer combineren met wegtransport. U bent er dan ook zeker van dat uw vracht snel op de plaats van bestemming wordt afgeleverd.
 

Weinig beperkingen

Wij stellen weinig beperkingen aan een luchtvracht zending per vrachtvliegtuig. Cargo Specials vervoert bijna alle vrachten.
 

Scherpe luchtvaarttarieven

Het maakt niet uit naar welk land u uw vracht wilt vervoeren, wij doen dit altijd voor de meest scherpe tarieven. Wilt u uw tarieven berekenen? Klik hier.
 

Een uitstekende service

Cargo Specials hecht een grote waarde aan klanttevredenheid. Wij bieden u dan ook een uitstekende service. Zo staan wij voor persoonlijk contact en kunt u ons ook buiten kantoortijden bereiken.
 

Meer informatie over de kosten van een vrachtvliegtuig?

Wilt u graag meer informatie over de kosten van een vrachtvliegtuig? Dan kunt u altijd even contact opnemen met het team van Cargo Specials voor meer informatie. Wij informeren u graag over onze diensten en tarieven. U kunt ons bereiken per mail via info@cargospecials.com of bel naar 085 – 8770066. 
 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Via onze website is het mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U krijgt dan zo snel mogelijk een antwoord van ons. Zo weet u dus al snel wat de kosten van het huren van een prive vrachtvliegtuig zijn.
 

 

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte