Cargo Specials logo

Kostbare Goederen Vervoeren? Zet Een Onboard Koerier In. Ontdek Snel Meer Over Deze Service

Koeriersdiensten kostbare goederenOnboard Koerier

Wilt u snel kostbare vracht naar een klant in het buitenland verzenden? Dan kan een onboard koerier die voor u doen. Hiervoor bent u bij Cargo Specials op de juiste plek. Als veelzijdig transportbedrijf bieden wij u meerdere transportdiensten aan, zoals een persoonlijke handcarry service.
 
Met deze handcarry service vervoerd een onboard koerier uw eigendommen. Uw kostbare goederen of documenten worden dan geen enkel moment uit het oog verloren en worden veilig afgeleverd in het buitenland.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Als u graag service en kwaliteit verlangt dan kiest u voor Cargo Specials. Wij bieden u namelijk een transport op maat aan dat geheel naar uw wensen wordt uitgevoerd.
 
Als professioneel transportbedrijf zorgen wij ervoor dat uw kostbare goederen of documenten op een veilige wijze door een onboard koerier worden vervoerd. Als u een onboard koerier inzet dan weet u zeker dat er onderweg helemaal niets met uw eigendommen gebeurt. De onboard koerier houdt deze namelijk steeds in de gaten. Door een onboard koerier in te huren, heeft u nog meer zekerheid dat uw eigendommen in een correcte staat bij het afleveradres arriveren.
 
Met onze handcarry service van een onboard koerier bieden wij u diverse voordelen. Zo wordt uw vracht snel vervoerd. Dit betekent dus dat uw klant niet lang op de vracht hoeft te wachten. Daarnaast wordt de vracht ook nog eens op een veilige wijze vervoerd. Deze wordt dus in een correcte staat bij uw klant afgeleverd.

Een ander bijkomend voordeel is dat u precies weet waar uw eigendommen zich bevinden. Tijdens het transport kunt u namelijk contact houden met de onboard koerier.
 
Als ervaren transportbedrijf heeft Cargo Specials een jarenlange ervaring met het inzetten van onboard koeriers. De afgelopen jaren hebben al tientallen klanten gebruik gemaakt van deze handcarry service. Dankzij onze ervaring weten wij dan ook precies op welke manier wij uw eigendommen moeten vervoeren.
 

Wat doet een onboard koerier?

Een onboard koerier vervoert uw eigendommen met nog even iets meer voorzichtigheid dan bij een normaal transport.

Deze neemt uw eigendommen mee aan boord van het vliegtuig als handbagage. Uw kostbare goederen of documenten worden tijdens de vlucht dan steeds in de gaten gehouden. De onboard koerier verliest deze geen moment uit het oog. Er kan onderweg dus niets mee gebeuren.
 

Hoe werkt een onboard koerier?

Cargo Specials hecht veel waarde aan klantvriendelijkheid. Wij werken dan ook zeer servicegericht en hebben uitsluitend onboard koeriers in dienst met een ruime ervaring.

Als u een onboard koerier bij ons inhuurt dan weet deze dan ook precies wat hij moet doen om uw eigendommen op een veilige wijze te vervoeren.
 
Als internationaal transportbedrijf beschikken wij over een internationaal netwerk. U kunt dan ook bijna altijd een onboard koerier inzetten. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om luchtvracht naar China, Japan, de USA of Australië.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Wij vinden het belangrijk om een goede service te bieden. Als u een onboard koerier bij ons inhuurt dan zorgen wij ervoor dat het transport van A tot Z geregeld is. De koerier komt uw eigendommen dan bij u ophalen en levert deze af bij uw klant.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte