Cargo Specials logo

Koeriersdiensten Naar Het Buitenland. Snel Uw Vracht Vervoeren

Koeriersdiensten naar het buitenlandWilt u vracht verzenden naar het buitenland? Dan kunt u hiervoor een transportbedrijf inschakelen dat diverse koeriersdiensten aanbiedt.

Voor het verzenden van vracht kunt u een bedrijf inzetten dat is gespecialiseerd in het uitvoeren van koeriersdiensten naar het buitenland, zoals Cargo Specials.

Bij ons bent u op de juiste plek voor het internationale koeriersdiensten. Wij zijn een ervaren transportbedrijf dat over een internationaal transportnetwerk beschikt. Wij kunnen uw vracht dan ook probleemloos naar uw klant in het buitenland vervoeren.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?

Als professioneel transportbedrijf met een lange ervaring bieden wij onze klanten altijd een transport op maat aan. Met onze koeriersdiensten bieden wij hen een flexibele service, waarbij wij vracht vervoeren zonder dat we hiervoor volume- of gewichtsbeperkingen stellen.
 
Ons team hecht een grote waarde aan het leveren van kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten met onze koeriersdiensten de juiste service bieden.

Cargo Specials beschikt over een internationaal netwerk. Hierdoor kunnen wij uw vracht naar haast iedere bestemming ter wereld vervoeren. Het maakt niet uit hoe groot of hoe zwaar uw vracht is. In ieder geval vervoeren wij uw vracht altijd zo snel mogelijk.
 

Wat zijn koeriersdiensten?

Cargo Specials biedt verschillende koeriersdiensten aan. De koeriersdiensten die wij aanbieden zijn:

 

Wegtransport

Met ons wegtransport bieden wij u een zeer flexibele koeriersdienst aan waarbij wij uw vracht over de weg naar het afleveradres in het buitenland vervoeren.
 

Luchtvracht

Luchtvracht is een ander voorbeeld van een koeriersdienst. Ook hier heeft Cargo Specials een ruime ervaring mee. Met onze luchtvracht zorgen wij ervoor dat uw vracht snel in het buitenland wordt afgeleverd.
 

Hoe werkt een koeriersdienst?

Het gewicht van uw vracht is weer van invloed op de transportwijze. Wij kunnen uw vracht dus over de weg of per luchtvracht vervoeren.
 
Als u Cargo Specials inschakelt voor een koeriersdienst dan haalt onze chauffeur de vracht bij u op. Hij gaat hiermee de weg op om uw vracht snel naar het afleveradres te vervoeren. Het is ook mogelijk dat uw vracht per luchtvracht wordt vervoerd. In dat geval rijdt de chauffeur door naar de luchthaven om de vracht hier in te laten checken en op transport te zetten.
 
Cargo Specials biedt u altijd een compleet transport aan. Het kan dan voorkomen dat de koeriersdiensten met elkaar worden gecombineerd. Zo kan luchtvracht weer worden gecombineerd met wegtransport. Vanaf de buitenlandse luchthaven wordt uw vracht dan weer over de weg naar het afleveradres vervoerd.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u Cargo Specials inzet voor een koeriersdienst dan bespreken wij eerst de mogelijkheden met u. Vervolgens bieden wij u een transport aan. Dit kan dus luchtvracht of wegtransport zijn.
 
Wij volgen uw transport nauwkeurig en houden u hiervan op de hoogte. Doordat wij dit doen, heeft u meer zekerheid dat uw vracht op de juiste wijze wordt vervoerd.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte