Cargo Specials logo

Koeriersdiensten Binnen Europa. Snel Uw Vracht Naar Uw Klant Vervoeren

Koeriersdiensten binnen EuropaBent u op zoek naar een transportbedrijf dat snel uw vracht naar het buitenland kan verzenden? Dan bent u hiervoor bij Cargo Specials aan het juiste adres. Wij voeren koeriersdiensten binnen Europa uit.
 
Als professioneel transportbedrijf beschikken wij over een internationaal vrachtnetwerk. Dankzij dit grote netwerk is het mogelijk voor ons om uw vracht naar vrijwel iedere Europese bestemming te vervoeren.
 

Waarom kiezen voor een koeriersdienst over de weg?

Als u vracht binnen Europa wilt verzenden dan is een koeriersdienst over de weg de beste optie. Hierbij wordt uw vracht over de weg naar uw klant in het buitenland vervoerd. Wij zijn een ervaren transportbedrijf dat beschikt over een internationaal vrachtnetwerk. Wij kunnen uw vracht dan ook naar ieder land binnen Europa vervoeren. Op deze pagina vindt u een overzicht van onze bestemmingen.Als gerenommeerd transportbedrijf hebben wij een jarenlange ervaring op het gebied van koeriersdiensten over de weg. De afgelopen jaren hebben wij al voor tientallen klanten koeriersdiensten binnen Europa uitgevoerd.
 

Wat gebeurt er bij een koeriersdienst binnen Europa?

Als wij een koeriersdienst binnen Europa voor u uitvoeren, dan vervoeren wij uw vracht over de weg naar uw klant in het buitenland. Uw vracht wordt dan in een of meerdere trailers vervoerd.

Voordat het transport wordt uitgevoerd, berekenen wij eerst het vrachtvolume. Aan de hand van deze berekening, bepalen wij het tarief.
 

Hoe werkt een koeriersdienst?

Bij een koeriersdienst binnen Europa vervoert een chauffeur uw vracht in een of meerdere trailers naar uw klant in het buitenland.

Met onze koeriersdienst over de weg bieden wij u twee opties. Dit zijn een:

    • Dedicated transport
    • Groupage transport
         

Dedicated transport

Als u veel vracht naar uw klant in het buitenland wilt vervoeren dan voeren wij een dedicated wegtransport voor u uit. Een of meerdere trailers worden dan enkel met uw vracht gevuld. Een dedicated transport wordt niet met transporten van andere opdrachtgevers gecombineerd.
 

Groupage transport

Wanneer u een kleinere hoeveelheid vracht naar uw klant in het buitenland wilt vervoeren dan wordt er een groupage transport uitgevoerd. Hierbij wordt een trailer met uw vracht en de vracht van andere opdrachtgevers gevuld. De ruimte wordt dan optimaal benut. Uw transport wordt dan met transporten van andere klanten gecombineerd.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u ervoor kiest om een koeriersdienst door Cargo Specials uit te laten voeren dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij bieden u altijd een transport op maat aan. Als u vracht binnen Europa wilt vervoeren dan gebeurt dit doorgaan over de weg.

Aangezien wij iedere fase van het transport zeer nauwkeurig volgen, heeft u de zekerheid dat uw vracht in een correcte staat bij uw klant wordt afgeleverd.

 

 

Meer weten

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte