Groupage En Dedicated Transport Naar Het Buitenland

Wegtransport buitenland dedicatedVeel vracht of zware vracht naar het buitenland verzenden? Dan kunt u hier een transportbedrijf voor inschakelen. Een transportbedrijf als Cargo Specials kan uw vracht in een keer naar het buitenland vervoeren.

Cargo Specials vervoert uw vracht over de weg naar uw klant toe. Hierbij vervoeren wij uw vracht in een of meerdere trailers naar het afleveradres.
 
Afhankelijk van het vrachtvolume kunnen wij een dedicated of een groupage transport uitvoeren. Hierover leest u meer in dit artikel.
 

Waarom kiezen voor wegtransport?

Als u veel vracht of zware vracht binnen Europa wilt vervoeren dan is wegtransport de beste vervoersmogelijkheid. Vooral wanneer als u vracht vervoerd moet worden naar een afleveradres in een land dat op rij-afstand van Nederland ligt, zoals België, Duitsland, Frankrijk, Engeland of Luxemburg.
 
Als internationaal transportbedrijf heeft Cargo Specials een ruime ervaring met het uitvoeren van wegtransporten. Aangezien wij over een internationaal netwerk beschikken, kunnen wij wegtransporten uitvoeren naar tal van landen.
 

Wat gebeurt er bij wegtransport?

Bij wegtransport wordt uw vracht in trailers over de weg naar het afleveradres vervoerd. Met ons wegtransport bieden wij u een zeer flexibele transportdienst aan. Als professioneel transportbedrijf kunnen wij haast ieder type vracht vervoeren van haast ieder vrachtvolume.
 
Afhankelijk van het vrachtvolume en het type vracht bieden wij u een dedicated of een groupage wegtransport aan.
 

Dedicated transport

Als u veel vracht of zeer zware vracht wilt verzenden dan voeren wij een dedicated wegtransport uit. Hierbij zetten wij een voertuig exclusief voor u in. Het wegtransport wordt dan niet gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Groupage transport

Als u minder zware of minder vracht wilt verzenden, dan kunnen wij een groupage transport voor u uitvoeren. Hierbij wordt het wegtransport weer gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Hoe werkt wegtransport?

Wegtransport werkt erg eenvoudig. Hierbij haalt onze chauffeur de vracht bij u op en gaat ermee de weg op.
 

Spoedtransport

Wilt u dat uw vracht snel bij uw klant arriveert? Dan is het mogelijk om een spoedtransport voor u uit te voeren. Hierbij gaat de chauffeur ’s nachts de weg op om uw vracht naar het afleveradres in het buitenland te vervoeren. Files worden vermeden en dit betekent dus dat de chauffeur sneller het afleveradres bereikt.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als u kiest voor een verzending door Cargo Specials dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij bieden u altijd een transport op maat aan. Afhankelijk van de bestemming, het soort vracht en het vrachtvolume kan dit wegtransport zijn, maar ook zeevracht of luchtvracht.

Als internationaal transportbedrijf kunnen wij verschillende transporten goed met elkaar combineren. Zo is het mogelijk dat wij uw vracht eerst per luchtvracht of overzee vervoeren. Vanaf de haven of luchthaven in het buitenland kunnen wij uw vracht dan weer verder over de weg naar het afleveradres vervoeren.

 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.