Cargo Specials logo

Dedicated en groupage wegtransport binnen Europa


wegtransport binnen europa
Wilt u veel of zware vracht binnen Europa verzenden? Dan kunt u hiervoor terecht bij Cargo Specials. Dedicated en groupage wegtransport binnen Europa

Per wegtransport kunnen wij uw vracht in een keer naar uw klant vervoeren. Hierbij vervoeren wij uw vracht in een of meerdere trailers naar het afleveradres.

Afhankelijk van het vrachtvolume en het soort vracht kunnen wij een dedicated of een groupage wegtransport binnen Europa uitvoeren.
 

Waarom kiezen voor wegtransport door Cargo Specials?

Als internationaal transportbedrijf hebben wij een ruime ervaring met het uitvoeren van wegtransporten binnen Europa. Aangezien wij over een internationaal transportnetwerk beschikken, kunnen wij wegtransport uitvoeren naar tal van landen binnen Europa.

Met ons wegtransport bieden wij u een flexibele vrachtdienst aan, zonder dat wij hiervoor gewichts- of volumebeperkingen stellen. Het maakt dus niet uit hoe groot of hoe zwaar uw zending is.
 

Wat gebeurt er bij wegtransport?

Als wij een wegtransport voor u uitvoeren dan vervoeren wij uw vracht in trailers over de weg. Afhankelijk van het type vracht en het vrachtvolume bieden wij u een dedicated of een groupage wegtransport binnen Europa aan.
 

Dedicated wegtransport

Wanneer u zeer zware vracht of veel vracht naar het buitenland wilt vervoeren dan voeren wij een dedicated wegtransport uit. Hierbij zetten wij een voertuig exclusief voor u in. Een dedicated wegtransport wordt niet gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Groupage wegtransport

Als u minder zware of minder vracht naar het buitenland wilt verzenden dan voeren wij een groupage wegtransport voor u uit. Het transport wordt dan weer gecombineerd met opdrachten van andere klanten.
 

Hoe werkt dedicated of groupage transport?

Bij een dedicated of groupage transport wordt uw vracht over de weg naar het afleveradres vervoerd. Voordat wij het transport voor u uitvoeren, berekenen wij eerst het vrachtvolume. Afhankelijk daarvan bieden wij u een transportprijs aan.
 

Spoedtransport

Het is ook mogelijk om uw vracht nog sneller te vervoeren en een spoedtransport uit te voeren. Hierbij worden files vermeden. De chauffeur rijdt dan ’s avonds en ’s nachts. Op deze manier kan het afleveradres sneller bereikt worden.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Wanneer u kiest voor een dedicated of groupage wegtransport door Cargo Specials dan kiest u voor kwaliteit en service. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en bieden onze klanten altijd een transport op maat aan. Dit kan onder meer een dedicated of groupage wegtransport binnen Europa zijn.
 

 

Meer weten

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 8770066.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan

Binnen 24 uur een offerte