Betaalbare Zeevracht Naar Het Buitenland

Betaalbare zeevrachtWilt u veel vracht of zware vracht verzenden naar een klant in het buitenland? Dan kan Cargo Specials dit voor u doen.

Als ervaren transport zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van grote en zware vracht. Het is voor ons dan ook geen probleem om uw vracht per zeevracht naar het buitenland te vervoeren.

Wij vervoeren uw vracht niet alleen moeiteloos, maar doen dit ook nog eens tegen een betaalbaar tarief. Wij bieden u dan ook betaalbare zeevracht naar het buitenland aan.
 

Waarom kiezen voor Cargo Specials?                   

Cargo Specials heeft een jarenlange ervaring op het gebied van zeevracht. Wij richten ons op het vervoeren van grote en zware vrachten en weten dan ook precies op welke wijze wij uw vracht naar het buitenland kunnen vervoeren.
 
Als ervaren transportbedrijf bieden wij u service en kwaliteit. Wij hechten een grote waarde aan klanttevredenheid en zorgen er dan ook voor dat het zeevracht transport geheel naar uw wens verloopt.
 
Aangezien Cargo Specials over een internationaal netwerk beschikt, kunnen wij naar haast alle bestemmingen ter wereld zeevracht transporten uitvoeren.
 

Wat gebeurt er bij zeevracht?

Bij een zeevracht transport vervoeren wij uw vracht overzee naar het buitenland. Afhankelijk van het vrachtvolume en het soort vracht bieden wij u een verzending per full container load of per less container load aan.
 

Full container load

Als het om een grote vrachtzending gaat dan voeren wij een full container load transport uit. Hierbij vervoeren wij uw vracht in een of meerdere containers. Een container is dan enkel met uw vracht gevuld. U deelt deze dus niet met vracht van andere opdrachtgevers.
 

Less container load

Wanneer u iets minder vracht moet vervoeren dan is een verzending per less container load de beste optie. Hierbij deelt u de container met vracht van andere opdrachtgevers.
 

Hoe werkt zeevracht?

Bij Cargo Specials werkt een zeevracht zending eenvoudig en probleemloos. Wij doen het grote werk voor u en u hoeft zelf haast niets te regelen. Hierdoor kunt u zich weer richten op andere, belangrijkere zaken.
 
Als u kiest voor een zeevracht zending dan haalt onze chauffeur de vracht bij u op en rijdt hiermee naar een Nederlandse of Belgische haven. Hier wordt uw vracht dan overzee naar het buitenland vervoerd.
 

Wat gebeurt er als u kiest voor Cargo Specials?

Als wij uw vracht per zeevracht naar het buitenland vervoeren dan zorgen wij ervoor dat dit transport van A tot Z geregeld is. Wij vervoeren uw vracht dan overzee naar het buitenland. Vanaf de buitenlandse haven wordt uw vracht dan weer over de weg naar het afleveradres vervoerd. Zeevracht wordt dus met wegtransport gecombineerd.
 

Betaalbare zeevracht tarieven

Cargo Specials hecht een grote waarde aan klantvriendelijkheid. Om deze reden bieden wij betaalbare zeevracht naar het buitenland aan. Hierin zijn wij een uitzondering, want het gros van de transportbedrijven hanteert hoge tarieven voor zeevracht.
 

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over een pallet transport en de mogelijkheden? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Tijdens een gesprek vertellen wij u graag meer over de transportdiensten die wij u aanbieden. Wij zijn bereikbaar per e-mail en via het telefoonnummer 085 – 877 00 66.